FERIT OVE GODINE DOMAĆIN I ORGANIZATOR VELIKE KONFERENCIJE SST 2020

Riječ je o četvrtoj po redu međunarodnoj konferenciji „International Conference on Smart Systems and Technologies – SST 2020“ koja će se održati od 14. do 16 listopada 2020. godine, na adresi Ulica Kneza Trpimira 2b, 31000 Osijek. #istraživači #poduzetnici #SST2020 #konferencija #FERIT

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek ove godine je domaćin i organizator velike međunarodne konferencije posvećene pametnim sistemima i tehnologijama. Riječ je o četvrtoj po redu međunarodnoj konferenciji „International Conference on Smart Systems and Technologies – SST 2020“ koja će se održati od 14. do 16 listopada 2020. godine, na adresi Ulica Kneza Trpimira 2b, 31000 Osijek.

Na konferenciji će sudjelovati mnogi vrhunski znanstvenici koji se bave istraživanjem i praksom na području elektroinženjerstva, komunikacija, računalnih znanosti i inženjerstva, kontrolnih sistema i robotike. Uz mnoga zanimljiva izlaganja, očekuju vas i praktične radionice na kojima ćete stečeno znanje moći primijeniti u praksi.

Više informacija o konferenciji možete pronaći OVDJE.

X
Secured By miniOrange