Financijska potpora trećim stranama u okviru programa Obzor2020

Riječ je o webinaru koji se održao 27. ožujka 2020. godine. Cilj webinara je dati pregled o mogućnostima financiranja projekata trećih strana u okviru programa Obzor2020 te korisnih informacija, uvjeta i načina prijave, kao i pružanja potpore u traženju partnera.

Pružanje financijske potpore trećim stranama (eng. Cascade Funding) je mehanizam Europske komisije za raspodjelu javnih sredstava u svrhu stvaranja novih tvrtki, njihovog proširenja, kao i malih i srednjih poduzeća i/ili tvrtki sa srednjim kapitalom u usvajanju ili razvoja digitalne inovacije. Glavni je cilj ovog načina financiranja pojednostaviti administrativne postupke s malim i srednjim poduzećima, omogućujući otvaranje poziva za dobivanje više financijskih sredstava.

U sklopu webinara bilo je riječi i o projektu KET4CleanProduction, financiranog iz programa Obzor2020, u koji je uključena i TERA Tehnopolis d.o.o. kao hrvatski konzorcijski partner. Svi zainteresirani za uključivanje u Projekt te ostvarivanje mogućnosti financiranja svojih pojedinačnih projekata, mogu nam se javiti na adresu e-pošte ured[at]tera[.]hr, putem broja telefona 031/251-000 ili osobno na adresi Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek.

 

X
Secured By miniOrange