Fit4BusinessGrowth (F4BG)

Fit4BusinessGrowth prepoznaje kako potrebu za održavanjem postojeće razine obrazovanja i osposobljavanja, tako i potrebu za njegovanjem novih vještina i sposobnosti koje su nužne kako bi Europa ostala konkurentna na tržištu i osigurala nove prilike.

Korištenje i prilagodba radnih praksi visokih performansi, wellness-praksi i coachinga usmjerenog na ubrzavanje rasta poduzeća predstavlja priliku da se ciljne skupine (mala i  srednja poduzeća koja žele ubrzati svoj rast – MSP-ovi) u sklopu svog radnog okruženja uključe u novi, relevantan, visokokvalitetan i inovativan program strukovnog obrazovanja i osposobljavanja (SOO).

Ovim projektom se potiču i europska rasprava o wellness programima i korištenju radnih praksi visokih performansi kao mehanizama za poboljšavanje performansi MSP-ova. Kao pokazni projekt, Fit4BusinessGrowth je predstavljen kao „nacrt“, a korištenje Fit4BusinessGrowth modela će se proširiti čitavom Europom. Projekt će direktno utječe na vještine i  performanse uključenih te rezultira prijenosom učenja na radna mjesta. Također, projektom se doprinosi profesionalnom razvoju trenera i organizacije za strukovno obrazovanje i osposobljavanje uključenih u razvoj i isporuku projekta te rezultira proizvodom relevantnim za potrebe tržišta rada.

 

 

X
Secured By miniOrange