GARAŽA IDEJA 2020.

Program je namijenjen mladima od 18. do 30. godine koji žele pokrenuti promjene i biti dio njih, koji se žele aktivirati i preuzeti stvari u svoje ruke, koji su svjesni odgovornosti koju svi skupa nosimo i koji žele ostaviti svoj trag u društvu. Prijave za sudjelovanje u programu traju do 10. studenoga 2020. godine, a program započinje 16. studenoga 2020. godine i traje do 15. prosinca 2020. godine. #garažaideja #studenti #mladiinovatori

Pozivamo Vas na sudjelovanje u programu Garaža ideja 2020 – zato jer je svaka dobra ideja nastala u garaži. Program je namijenjen mladima od 18. do 30. godine koji žele pokrenuti promjene i biti dio njih, koji se žele aktivirati i preuzeti stvari u svoje ruke, koji su svjesni odgovornosti koju svi skupa nosimo i koji žele ostaviti svoj trag u društvu.

Program se u potpunosti provodi online, a sastoji se od tri modula te završne panel rasprave:

[list type=”icon-arrow”]
  • Modul 1. – Otkrivanje tvojih interesa i interesa zajednice, prepoznavanje vrsta različitosti i samog društva
  • Modul 2. – Analiziranje i detektiranje društvenih problema na lokalnoj i globalnoj razini
  • Modul 3. – Razvijanje tvoje ideje kojom rješavaš problem u svojoj zajednici
[/list]

Svaki modul traje jedan tjedan (3×120 min) tijekom kojih sudionici zanimljivim metodologijama upoznaju sami sebe te vlastite interese, svoj položaj u društvu, na zanimljive načine detektiraju društvene probleme (globalne, ali i lokalne), definiraju vlastiti angažman u odnosu na temu koja im predstavlja najveći problem te razrađuju svoj projekt i predstavljaju ga na panel raspravi.

Panel rasprava „Xmas seeds” održava se 18. prosinca 2020. godine s ciljem povezivanja osoba iz poslovnog svijeta s mladima koji razvijaju svoje poslovne ideje.

Program se provodi u sklopu Erasmus+ programa te je kao takav besplatan. Program provodi tvrtka Impact Hub Zagreb koja je dio mreže Impact Hub tvrtki koju čini više od 100 tvrtki u više od 55 zemalja te s više od 16.500 članova. Impact Hub tvrtke kroz edukacije i savjetovanja doprinose razvoju poslovnih ideja mladih ljudi te pomažu mikro poduzetnicima u osiguravanju svoje pozicije na tržištu te postizanju željenog učinka.

Prijave za sudjelovanje u programu traju do 10. studenoga 2020. godine, a program započinje 16. studenoga 2020. godine i traje do 15. prosinca 2020. godine.

Detaljne informacije o prijavi pronađite na sljedećoj poveznici.

 

 

X
Secured By miniOrange