Gospodarski susret poljskih i hrvatskih poduzetnika u BIOS-u

S ciljem povezivanja poljskih i hrvatskih poduzetnika u prostorijama Poduzetničkog inkubatora BIOS d.o.o.o. održan je događaj „Gospodarski susret: Poljska – Hrvatska 2022.“. Tijekom događaja naglasak je stavljen na konkretizaciju poslovne suradnje između dionika.

Dana 13. svibnja 2022. godine u prostorijama Poduzetničkog inkubatora BIOS d.o.o., održan je događaj „Gospodarski susret: Poljska – Hrvatska 2022.“, s ciljem povezivanja poljskih i hrvatskih poduzetnika.

Riječ je o nastavku poslovnih razgovora koji su obavljeni u Poljskoj tijekom rujna prošle godine, a sada je naglasak stavljen na konkretizaciju poslovne suradnje.

Kako bi se ojačala gospodarska suradnja između osječkih i poljskih tvrtki, na gospodarskom susretu održane su kraće prezentacije poljskih i hrvatskih (osječkih) poduzetnika, a jedan od predstavnika osječkih poduzetnika bila je i tvrtka TERA Tehnopolis d.o.o.

TERA Tehnopolis d.o.o. kao poduzetničko-potporna institucija pruža podršku malim i srednjim poduzetnicima u privlačenju investicija i prepoznavanju prilika za modernizaciju i napredak. Također, već dulji niz godina provodi razne EU i nacionalne projekte te je uvijek uključena u razvoj novih proizvoda i usluga.

Nakon održanih prezentacija poljskih i hrvatskih poduzetnika, održani su i različiti B2B poslovni susreti u svrhu ostvarivanja poslovne suradnje.


TERA ASISTENCIJA U NATJEČAJU

TERA Tehnopolis nudi potencijalnim prijaviteljima asistenciju u pripremi i provedbi projekata. Usluge koje TERA pruža se odnose na savjetodavne usluge, pripremu natječajne dokumentacije, upravljanje projektom te komercijalizaciju projekta i plasiranje proizvoda na tržište EU uz pomoć Europske poduzetničke mreže.

Za dodatne informacije javite se e-poštom na ured[at]tera[.]hr, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek ili putem naše kontakt forme.

 

X
Secured By miniOrange