GOVERNMENT EXECUTIVE ACADEMY I RESEARCH INFRASTRUCTURE NETWORK

Otvorene su prijave za dva programa namijenjena predstavnicima izvršne vlasti, istraživačkim centrima, znanstvenicima i ustanovama iz sustava visokog obrazovanja.

Radi se o programima:

  • Government Executive Academy – program obuke na izvršnoj razini za predstavnike javnog sektora iz zemalja srednje, istočne i južne Europe, koji ima za cilj upotpuniti njihovo znanje o inovacijama u poljoprivredno-prehrambenom sektoru i sektorskim propisima te pružiti pomoć u rješavanju društvenih izazova diljem Europe. EIT Food GEA 2022. godine će se održati online. Prijave su otvorene do 15. ožujka 2022. godine, a prijaviti se možete OVDJE . Za više informacija posjetite službenu stranicu programa.
  • RIS Research Infrastructure Network (RIN) – podržava znanstvene organizacije koje posjeduju infrastrukturu za istraživanja u poljoprivredi. Sudionicima se osigurava visoko interaktivni trening i prilagođena podrška od strane vodećih europskih stručnjaka za istraživanje i upravljanje inovacijama u poljoprivredno-prehrambenom sektoru, a temeljem najboljih praksi komercijalizacije, alata i tehnika kako bi se poboljšala komercijalna upotreba i vidljivost njihove istraživačke infrastrukture, identificirali potencijalni partneri u poljoprivredno-prehrambenom sektoru te potaknula suradnja znanosti i industrije.EIT Food RIS RIN održat će se u virtualnom okruženju, u razdoblju od travnja do studenoga 2022. godine, a okupit će predstavnike javnog sektora (uključujući stručnjake koji rade u znanstvenim organizacijama, kao i regionalnim tijelima, nacionalnim agencijama ili općinama) iz zemalja južne i istočne Europe te stručnjake koji rade na istraživanjima u području poljoprivredno-prehrambenog sektora te upravljanja inovacijama.Program će isporučiti Sveučilište u Varšavi, EIT Food CLC North-East, EIT Food CLC South, Institut za reprodukciju životinja i istraživanje hrane Poljske akademije znanosti te Njemački institut za prehrambene tehnologije.Sudjelovanje je besplatno, a broj mjesta ograničen.Više o programu možete saznati putem sljedeće poveznice, a prijaviti se možete OVDJE.Rok za prijavu je 15. ožujka 2022. godine.

X
Secured By miniOrange