HAMAG-BICRO informativna radionica u Antunovcu: EU fondovi – prilike i mogućnosti za poduzetnike

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) poziva Vas na informativnu radionicu „EU fondovi – prilike i mogućnosti za poduzetnike“ u okviru koje će poduzetnicima biti predstavljene sve mogućnosti financiranja i podrške u poslovanju koje  im pruža HAMAG-BICRO, s naglaskom na mogućnosti financiranja sredstvima EU fondova.

Radionica će se održati u srijedu, 4. rujna 2019. godine, u Antunovcu (Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac, Gospodarska zona Antunovac 23), s početkom u 10:00 sati.

Informativna radionica organizira se u sklopu novootvorene ispostave HAMAG-BICRO-a u Antunovcu putem koje će poduzetnicima s područja Osječko-baranjske i susjednih županija biti omogućen jednostavniji i brži pristup informacijama o uslugama HAMAG-BICRO-a. Decentralizacija usluga HAMAG-BICRO-a dio je predviđenih aktivnosti u okviru projekta BOND (Business Organisations Network Development) odnosno Mreže poduzetničkih potpornih institucija.

Cjelokupni program radionice možete pronaći na sljedećoj poveznici, dok svoje mjesto na radionici možete rezervirati putem sljedeće poveznice.

Prijave se zaprimaju do utorka, 3. rujna 2019. godine, do 12:00 sati.

X
Secured By miniOrange