HRVATSKA UDRUGA POSLODAVACA i TERA TEHNOPOLIS d.o.o.: Potpisan Ugovor o partnerstvu i poslovnoj suradnji u okviru Europske poduzetničke mreže

Hrvatska udruga poslodavaca i TERA Tehnopolis su u utorak, 27. prosinca 2016. godine svečano potpisali Ugovor o partnerstvu i poslovnoj suradnji u području poslovnog povezivanja poduzetnika i usluga transfera znanja i novih tehnologija u poslovnom sektoru. Ugovor su potpisali mr.sc. Bernard Jakelić, dipl.iur., zamjenik glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca te prof.dr.sc. Ivan Štefanić, direktor TERA Tehnopolis d.o.o. Svečano potpisivanje Ugovora se održalo u sklopu projekta Europske poduzetničke mreže koju financira Europska komisija.

Hrvatska udruga poslodavaca i TERA Tehnopolis već dugi niz godina uspješno surađuju na području promocije razvoja poduzetništva zasnovanog na inovacijama, znanju i novim tehnologijama te na drugim odgovarajućim projektima u području poslovnog  povezivanja poduzetnika, obrazovanja i treninga. Cilj suradnje je osigurati nove poslovne usluge u području međunarodne suradnje i internacionalizacije poslovanja u okviru aktivnosti Europske poduzetničke mreže (EEN) poduzetnicima u regiji te doprinijeti unaprjeđenju  konkurentnosti  poslovnog sektora, regije i održivom regionalnom  razvoju.

Nova suradnja je još jedan od dokaza kako ove dvije institucije mogu potaknuti buduće i sadašnje poduzetnike u razvoju i internacionalizaciji njihovog poslovanja te njihovom poslovnom povezivanju, obrazovanju i konkturentnosti.

img_5246_small

X
Secured By miniOrange