HRVATSKI KLIJENTI NA B2B POSLOVNOM SUSRETU KLJUČNE RAZVOJNE TEHNOLOGIJE U VENECIJI

U cilju ostvarivanja međunarodne suradnje i umrežavanja u području ključnih razvojnih tehnologija, pronalaska partnera u područjima istraživanja i razvoja u ovom području te mogućnosti širenja poslovanja na međunarodno tržište, hrvatskim klijentima je pružena prilika za poslovne pregovore unutar bilateralnih poslovnih susreta koji su održani 31. siječnja 2019. godine u Veneciji. Poslovni susret se organizirao u okviru projekta KETGATE te od strane Europske poduzetničke mreže, a glavne teme susreta su upravo ključne razvojne tehnologije koje uključuju: nanotehnologiju, napredne materijale, biotehnologiju, napredne sustave proizvodnje, fotoniku i mikro-nanotelektroniku. Svim sudionicima je pružena prilika za partnerstvo u rješavanju izazova korištenjem KET tehnologija i usluga razvojno-tehnoloških organizacija.

TERA Tehnopolis je, kao suorganizator poslovnog susreta te hrvatski konzorcijski partner projekta KETGATE, organizirala sudjelovanje četiri hrvatska klijenta na poslovnom susretu: Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, Bor-plastika d.o.o., Energetski institut Hrvoje Požar i iCat d.o.o.

Kako bi imali što kvalitetniji nastup na pregovorima, TERA Tehnopolis je klijentima asistirala u izradi kvalitetnih profila koji su objavljeni u bazi poslovnih pregovora te pružila asistenciju za vrijeme poslovnih pregovora u Veneciji. Veći broj poslovnih pregovora otvara dodatnu mogućnost povezivanja i daljnje suradnje te, u konačnici, sklapanja ugovora, partnerstva, daljnjih istraživanja i razvoja te budućih suradnji na projektima.

 

X
Secured By miniOrange