HRVATSKI KLIJENTI NA B2B SUSRETIMA U PEČUHU

12 hrvatskih tvrtki iz ICT sektora i industrije strojeva, sektora zaštite okoliša i poljoprivredno-prehrambene industrije je sudjelovalo na bilateralnim poslovnim susretima u Pečuhu. Cilj susreta je bio poticanje međunarodne suradnje i umrežavanja, pronalazak partnera u područjima istraživanja i razvoja te pružanje mogućnosti širenja poslovanja na međunarodno tržište.

U cilju ostvarivanja međunarodne suradnje i umrežavanja, pronalaska partnera u područjima istraživanja i razvoja te mogućnosti širenja poslovanja na međunarodno tržište, hrvatskim klijentima je pružena prilika za poslovne pregovore unutar bilateralnih poslovnih susreta koji su održani 20. rujna 2016. godine u Pečuhu. Susreti su bili namijenjeni tvrtkama iz ICT sektora , industrije strojeva, sektora zaštite okoliša i poljoprivredno-prehrambene industrije. Svim sudionicima je pružena prilika za partnerstvo u području istraživanja i razvoja i buduća suradnjua na projektima.

een_news_10-2016TERA Tehnopolis je, kao suorganizator poslovnih pregovora, organizirala sudjelovanje 12 hrvatskih tvrtki, među kojima su i predstavnici Fakulteta elektronike, računarstva i informacijskih tehnologija iz Osijeka.

Kako bi imali što kvalitetniji nastup na pregovorima, TERA Tehnopolis je klijentima asistirala u izradi kvalitetnih profila koji su objavljeni u bazi poslovnih pregovora. Zahvaljujući tome, svaki hrvatski klijent je sastanka. Velik broj poslovnih pregovora otvara dodatnu mogućnost povezivanja i daljnje suradnje te, u konačnici, sklapanja ugovora, izvoza vlastitih proizvoda, partnerstva, daljnjih istraživanja i razvoja te budućih suradnji na projektima.

X
Secured By miniOrange