Hrvatsko-slovački inovacijski forum

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Veleposlanstvom Slovačke Republike organizira Hrvatsko-slovački inovacijski forum koji će se održati u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Rooseveltov trg 2, Zagreb, u utorak, 20. lipnja 2017. s početkom u 13,00 sati. Forum se organizira u sklopu službenog posjeta slovačkog predsjednika NJ.E. Andreja Kiske Republici Hrvatskoj.

Na Forumu će sudjelovati predsjednica Republike Hrvatske Nj.E. Kolinda Grabar-Kitarović i predsjednik Slovačke Republike NJ.E. Andrej Kiska.

Na Forumu će biti predstavljeni nacionalni inovacijski sustavi te mogućnosti konkretne poslovne suradnje između dvije zemlje, a nakon čega će uslijediti poslovni razgovori hrvatskih i slovačkih gospodarstvenika. U prilogu Vam dostavljamo program Foruma kao i popis slovačkih tvrtki koje će sudjelovati u poslovnim razgovorima.

Pozivamo Vas da sudjelujete na predmetnom gospodarskom događanju te Vam u privitku je Prijavni obrazac, uz zamolbu da ga popunjenog na engleskom jeziku pošaljite na adresu, elektroničkim putem ili faxom, najkasnije do 16. lipnja 2017. Kontakt osoba je Irena Jakobović Grubišić, e-mail: ijakobovic[at]hgk[.]hr, tel.: 01/456-1795, fax: 01/4828379.

Prijavni obrazac

Program

Popis slovačkih tvrtki

 

X
Secured By miniOrange