Imate inovativnu ideju, želite proizvesti prototip ili samo provjeriti stupanj komercijalizacije Vaše ideje? Prijavite se na „Euro-Mediterranean Innovation Camp“ i surađujte s najvećim stručnjacima iz različitih područja inovacija!

Euro-Mediterranean University (EMUNI) organizira Euro-mediteranski inovacijski kamp (EMIC) natjecanje u inovacijama i trening kamp za mlade u regiji, a koji ima za cilj poticati inovacije i poduzetništvo među pojedincima.

Prihvatljivi prijavitelji su:

  • osobe s Euro-mediteranskog prostora, starosne dobi od 18 do 35 godina s inovativnom idejom ili izumom koji mora imati komercijalni potencijal i od koje se može napraviti prototip unutar tri mjeseca,
  • inovacija se mora odnositi na jedno od sljedeća tri tematska područja: zdravlje, obnovljiva energija i/ili okoliš (uključujući klimatske promjene),
  • osobe sa završenom srednjom školom, polaznici fakulteta, poslijediplomskog ili zaposlene osobe,
  • vlasnici ideje ili su angažirani od strane suvlasnika da predstavljaju i razvijaju ideju,
  • odlično poznavanje engleskog jezika.

 

Natjecanje se odvija u četiri faze:

  1. Prijava i pregled prijava
  2. Online prezentacije – određeni broj kandidata prezentirat će svoje ideje putem online platforme ispred žirija kojeg čine stručnjaci iz različitih sektora inovacija. Kandidati će odgovarati na pitanja od strane žirija, koji će ocjenjivati ideje i odabrati one najinovativnije.
  3. Radionice – natjecatelji će biti pozvani na desetodnevni boravak u Sloveniju i/ili Maroko (Jožef Stefan Institute, Slovenija ili EuroMed University of Fes, Maroko). Sve troškove puta i smještaja, kao i troškove mentorstva i izgradnje prototipova snosi Sveučilište EMUNI.
  4. Finale – događaj će biti organiziran uživo.

 

Više informacija možete pronaći OVDJE.

Rok za prijavu je 3. veljače 2023. godine, a prijaviti se možete putem ove poveznice.

Informativni webinar za sve zainteresirane održat će se 25. siječnja 2023. godine.

X
Secured By miniOrange