Imate li novu poljoprivredno-prehrambenu inovaciju s visokim komercijalnim potencijalom? Program Seedbed Incubator je za vas!

Program Seedbed Incubator je program koji traje od 4 do 6 mjeseci i ima za cilj transformirati znanstvene i tehnološke inovacije u tržišno orijentirano poslovanje.

Program Seedbed Incubator je program koji traje od 4 do 6 mjeseci i ima za cilj transformirati znanstvene i tehnološke inovacije u tržišno orijentirano poslovanje.

 

Osnovne informacije o Programu

 • Povežite se s drugim vlasnicima tvrtki i znanstvenicima iz poljoprivredno-prehrambenog sektora u cilju suradnje i razmjene znanja,
 • Istražite ima li vaša inovacija marketinški potencijal i, u suradnji sa stručnjacima, ispitajte njezin tržišni potencijal,
 • Povežite se i testirajte vašu inovaciju na više od sto kupaca i zainteresiranih dionika iz poljoprivredno-prehrambenog sektora diljem svijeta,
 • Mogućnost ostvarivanja financijske potpore do ukupno 7.000 eura i ostvarivanja mogućnosti sudjelovanja na EIT Food treninzima i primanja dodatnih financijskih potpora.

 

Tko je prihvatljiv prijavitelj?

 • Svi koji posjeduju tehnologiju utemeljenu na znanosti, s minimalnom razinom tehnološke spremnosti (TRL) 4, a koja može pomoći u transformiranju prehrambenog sustava,
 • Zainteresirani se mogu prijaviti individualno ili u timu (tvrtka još nije osnovana ili je u postupku osnivanja),
 • Prijavitelji trebaju biti (individualni prijavitelji ili tim) stanovnici ili državljani EU koji imaju osnovanu tvrtku ili ju planiraju osnovati,
 • Prijavitelji trebaju biti raspoloživi minimalno 8 sati tjedno između svibnja i prosinca 2023. godine za sudjelovanje u Programu.

 

Kako Program funkcionira?

Faza 1

Prijave su otvorene do 26.3.2023. godine. Ukoliko ste prihvatljivi prijavitelj, imate priliku sudjelovati i na besplatnom treningu te događajima za umrežavanje koje organizira EIT Food tijekom cijele godine.

Faza 2

60 timova sudjeluje na online bootcamp-u. Riječ je o trodnevnom intenzivnom treningu gdje timovi dobivaju 1:1 savjetovanje od strane mentora u cilju razvoja njihovog poslovnog modela. Naučit ćete kako prepoznati slabe točke kupaca te otkriti najbolje tržišne prilike za vašu inovaciju. Zadnji dan bootcamp-a svaki tim prezentira svoju inovaciju stručnom žiriju te se odabire ukupno 40 timova za pridruživanje Seedbed zajednici.

Faza 3

40 odabranih timova uključuje se u Program i prima financijsku potporu od 6.000 eura za prisustvovanje na sastancima i događajima diljem Europe.

Što možete očekivati uključivanjem u Program?

 • Sudjelovanje na uvodnom događaju dobrodošlice i umrežavanje,
 • Sudjelovanje na poduzetničkim treninzima,
 • Sudjelovanje na radionicama povezanima s industrijom iz poljoprivredno-prehrambenog sektora.

 

Više informacija o Programu pronađite na ovoj poveznici.

 

Otvorene su prijave za Seedbed Incubator za 2023. godinu! Rok za prijavu je 26. ožujka 2023. godine, a prijaviti se možete putem ove poveznice.

Pored toga, Program će uskoro objaviti mogućnost sudjelovanja na besplatnom online treningu za sve zainteresirane prijavitelje. Sudjelovanje na treningu može vam pomoći pri odabiru za sudjelovanje u Programu! Novosti pratite na službenoj web stranici programa Seedbed Incubator.

X
Secured By miniOrange