Info dan Europskog inovacijskog vijeća (EIC) u Šibeniku

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) poziva Vas na Info dan Europskog inovacijskog vijeća (EIC), u sklopu programa OBZOR EUROPA, koji pruža podršku vrhunskim inovatorima, poduzetnicima i malim tvrtkama, koji će se održati u 13. lipnja 2023. godine u Šibeniku, Hoteli Solaris 86 (Convention centre).

Primarni cilj Info dana je omogućiti inovativnim tvrtkama, istraživačkim organizacijama, sveučilištima, malim i srednjim poduzećima te potencijalnim investitorima kako razviti poslovanje, a sve u cilju poticanja europskog gospodarskog razvoja realizacijom inovativnih i vizionarskih ideja na tržištu.

Tim instrumentom putem programa OBZOR EUROPA, Europska Komisija (EK) pruža podršku poduzetnicima s velikim potencijalom u razvoju inovacija koje imaju utjecaj na oblikovanje novih tržišta i generiranje radnih mjesta, rasta i prosperiteta u Europi. Naglasak EIC info dana će biti na zemljama proširenja (Widening Countries) kako bi se poboljšalo njihovo sudjelovanje i uspješnost njihovih prijava na ovaj instrument programa OBZOR EUROPA.

Kako bi se to postiglo, na Info danu će prisustvovati članovi EIC odbora, a svoja izlaganja imat će i predstavnici Europske komisije, hrvatski predstavnici inovativnih poduzeća kao i predstavnici državnih tijela, uključenih u program OBZOR EUROPA.

Sudjelovanje na info danu je besplatno, uz obaveznu prijavu putem ove poveznice.

EEN

X
Secured By miniOrange