Informativni dan: 1. poziv Programa međuregionalne suradnje Interreg Europe 2021. – 2027.

Otvorene su prijave za sudjelovanje na informativnom danu za Program međuregionalne suradnje Interreg Europe 2021. – 2027. koji će se u virtualnom formatu održati u ponedjeljak 4. travnja 2022. godine s početkom u 09:00 sati (tehnička provjera od 08:30 h).

Informativni dan će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 1. poziv na dostavu projektnih prijedloga. Također ćete imati priliku čuti iskustva u procesu prijave i provedbi projekata od strane hrvatskog projektnog partnera.

Program međuregionalne suradnje Interreg Europe 2021. – 2027. financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i osmišljen kako bi se kroz partnerske projekte utjecalo na poboljšanje izrade i provedbe politika regionalnoga razvoja na teritoriju Europske unije razmjenom iskustva, unaprjeđenjem političkih instrumenata, izradom akcijskih planova, strategija i slično, dok kroz Platformu za učenje politika program pruža stalnu stručnu podršku svim dionicima zainteresiranim za izazove i problematiku provedbe politika regionalnoga razvoja.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u događanju, molimo vas da do 01. travnja 2022. godine popunite online prijavni obrazac.

Svim registriranim sudionicima će dan prije događaja biti poslana poveznica za sudjelovanje.

Dnevni red info dana možete preuzeti ovdje.

Radni jezik je hrvatski.

X
Secured By miniOrange