Informativno-edukativna online radionica za poduzetnike

Informacijski centar Europe Direct Osijek koji djeluje u sklopu Javne ustanove Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije poziva Vas na informativno-edukativnu radionicu koja će se održati putem internetske platforme Zoom, 21. prosinca 2020. s početkom u 11:30 sati. TERA Tehnopolis sudjeluje u događaju te će predstaviti projekt Europska poduzetnička mreža (EEN). #EEN #EUprogrami #radionica #digitalnimarketing #EuropeDirectOsijek

Informativna radionica o mogućnostima koje pružaju pojedini EU programi, mreže, kontaktne točke i alati

Edukacija „Digitalni marketing“

Informacijski centar Europe Direct Osijek koji djeluje u sklopu Javne ustanove Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije poziva Vas na informativno-edukativnu radionicu koja će se održati putem internetske platforme Zoom, 21. prosinca 2020. s početkom u 11:30 sati.

U prvom dijelu programa bit će predstavljene informacije o EU kontaktnim točkama i alatima za poduzetnike koji omogućuju pristup informacijama o pravima i mogućnostima na unutarnjem tržištu EU-a, o vrsti podrške koju pruža Europska poduzetnička mreža te informacije o aktualnom B-Light natječaju za poduzetnike koji se provodi u okviru B Light Grant Sheme – projekta kojim se financira suradnja malih i srednjih poduzeća na pograničnom području Mađarska – Hrvatska u sklopu Interreg V-A Programa suradnje Mađarska – Hrvatska 2014. – 2020.
Drugi dio programa posvećen je edukaciji na temu digitalnog marketinga koja će obuhvatiti osnove o digitalnom marketingu, content marketing i influencer marketing.

11:30 -12:15 UVODNI POZDRAV

Brigita IVOŠEVAC, Informacijski centar Europe Direct Osijek

INFORMATIVNA RADIONICA

Centar unutarnjeg tržišta EU – mreža SOLVIT i ostale EU kontaktne točke i alati za poduzetnike
Alen BOTICA, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja

Europska poduzetnička mreža
TERA Tehnopolis d.o.o.

B-Light natječaj za poduzetnike
Ružica BJELICA, Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije

12:15- 14:15 ONLINE EDUKACIJA “DIGITALNI MARKETING”

Edukaciju provodi: Martina Soldo, Bamboo Lab d.o.o.
Osnovno o digitalnom marketingu
Content marketing
Influencer marketing

Radionica je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima, osobama koje planiraju pokrenuti vlastito poslovanje i ostalim zainteresiranima te je besplatna za sve sudionike.
Molimo Vas da prijavite svoje sudjelovanje na e-mail adresu: edic-osijek[at]obz[.]hr
Po primitku vaše prijave, poslat ćemo vam link za Zoom sastanak.

X
Secured By miniOrange