Informirajte se o programu LIFE na LIFE info danu

Pozivaju se svi oni koji žele čuti više informacija o programu LIFE i zainteresirani prijavitelji da rezerviraju svoje vrijeme za događaj LIFE info dan koji će se održati 25. svibnja 2022. godine.

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, kao Nacionalna kontakt točka za Program LIFE EU-a u suradnji s Europskom izvršnom agencijom za klimu, infrastrukturu i okoliš (CINEA) 25. svibnja 2022. godine organizira događaj LIFE info dan povodom objave LIFE natječaja za 2022. godinu u trajanju od 10:00 do 14:30 sati.

Cilj je događaja predstaviti novitete ovogodišnjeg LIFE natječaja i savjetovati zainteresirane prijavitelje kako prijaviti uspješan projekt.

Pozivaju se svi oni koji žele čuti više informacija o programu LIFE i zainteresirani prijavitelji da rezerviraju svoje vrijeme za LIFE info dan.

LIFE info dan će biti hibridnog tipa, događaj uživo će se održati u konferencijskoj dvorani Tehnike d.d. u Zagrebu na adresi Ulica grada Vukovara 274, te će biti osiguran i interaktivni prijenos putem platforme ZOOM. Više informacija o događaju možete pronaći ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na e-mail adresu: life@mingor.hr

 

X
Secured By miniOrange