INVENTO Summit dovodi 15 stručnjaka iz Chicaga

INVENTO Summit pod nazivom „The Power of Intelligence održat će se 22. ožujka 2024. u Hotelu Academia, u centru Zagreba. Okupit će se preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta.

Od govornika vrijedno je istaknuti dr. Dragana Primorca, priznatog hrvatskog liječnika i znanstvenika, dobitnika 21 međunarodne i domaće nagrade za svoj doprinos znanosti i medicini, Eunice Hammond-Mørklid, osnivačicu INNO-SCI School of programming iz Norveške, dobitnicu nagrade “Nordic Women in Tech Awards – Inicijativa godine 2022“, Dalibora Marijanovića, glavnog partnera u VESNA Capitalu, deeptech venture fondu, Tanju Džido, dobitnicu nagrade Diversity Role Model of the Year ove godine te Matiju Srbića, direktora programa za razvoj FER-ovog Nuqleusa, nominiranog za vizionara godine od strane Tportala.

Teme ovogodišnjeg Summita će biti razumijevanje i korištenje umjetne inteligencije, te prilagodljivost i sposobnost primjene umjetne inteligencije koji su ključni za uspjeh. Nadalje, pamet u djelovanju, učinkovitost i inteligentna primjena znanja u rješavanju problema i donošenju odluka. Mreža kontakata, igra ključnu ulogu u pristupu informacijama i resursima. U globaliziranom svijetu, posjedovanje pravovremenih informacija i poznavanje pravih ljudi može značajno utjecati na uspjeh pojedinca ili organizacije.

INVENTO StartUp natjecanje predstavlja priliku hrvatskim poduzetnicima početnicima da postanu dio portfelja Invento Capital Partners. Poziv je otvoren za start-up tvrtke u svim fazama razvoja, bez obzira je li riječ tek o ideji, traži li poduzetnik svog sljedećeg kupca ili planira širenje na međunarodno tržište. S natjecanjem koje nudi mogućnost osvajanja vrijednih nagrada i mentorstva, startupima se pruža prilika da izlože svoje rješenja pred potencijalnim investitorima i partnerima.

Pozivamo sve startupe u svim fazama razvoja da iskoriste ovu priliku i prijave se do 10. ožujka 2024. godine.

INVENTO Summit organizira Invento Capital partners. Organizacija ovog događaja provodi se uz financijsku potporu Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu. Programski i sponzorski partneri INVENTO Summita su Norway grants i Innovation Norway, EIT Urban Mobility i Interreg Central Europe.

Za prijave i sve dodatne informacije o programu posjetite web stranicu INVENTO Summita. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

X
Secured By miniOrange