INVENTO Summit krajem ožujka u Zagreb dovodi 15 stručnjaka iz Chicaga

INVENTO Summit pod nazivom „The Power of Giving Back“ održat će se 24. ožujka 2023. u Hotelu Academia, u centru Zagreba. Okupit će 15 stručnjaka iz Chicaga i 200+ profesionalaca iz Hrvatske, Slovenije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore te Bosne i Hercegovine u području duboke tehnologije (eng. deep tech), urbane mobilnosti, razvoja poslovanja i ulaganja.

 

Ovaj događaj će potaknuti stručnjake za tehnologiju, predstavnike fondova rizičnog kapitala i uspješne poduzetnike da ispričaju svoja iskustva o izazovima i prilikama u svijetu start-up tvrtki. Sve to će biti zapakirano u panel rasprave, zanimljive govore inozemnih stručnjaka i StartUp natjecanje s nagradama naših partnera.

 

INVENTO StartUp natjecanje predstavlja priliku start-up tvrtkama s područja Balkana (Hrvatske, Slovenije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore i BiH) da postanu dio portfelja Invento Capital Partners. Poziv je otvoren za start-up tvrtke u svim fazama razvoja, bez obzira je li riječ tek o ideji, traži li poduzetnik svog sljedećeg kupca ili planira širenje na međunarodnom tržištu. Tematska područja obuhvaćaju: duboku tehnologiju, urbanu mobilnost, financijsku tehnologiju, kibernetičku sigurnost, zelenu tehnologiju, umjetnu inteligenciju, ICT sektor, napredne materijale.

 

Ekskluzivno, za start-up tvrtke koje ispunjavaju uvjete, EIT Urban Mobility HUB Hrvatska nagrađuje najbolje natjecatelje sa  dvomjesečnim programom mentoriranja te ostvaruju priliku za dodatna ulaganja. Prijave su otvorene do 12. ožujka 2023., do 12:00 sati!

 

Ulaznice za The Power of Giving Back su besplatne zahvaljujući partnerima World Chicago, Američka Ambasada, EIT Urban Mobility, HAMAG-BICRO i Enterprise Europe Network (EEN), ali broj mjesta je ograničen stoga se prijavite već sada!

 

Za registracije te prijave na StartUp natjecanje posjetite službenu web stranice Konferencije.

EEN
 
X
Secured By miniOrange