Iskoristite besplatno savjetovanje u okviru Otvorenih vrata TERA EU projekata

TERA Tehnopolis d.o.o. će u okviru Otvorenih vrata EU projekata 30. lipnja 2023. godine organizirati Info dan – Otvorena vrata TERA EU projekata, u terminu od 9:00 do 13:00 sati, na adresi Trg Ljudevita Gaja 6, 31000 Osijek.

Info dan namijenjen je svim sadašnjim i budućim poduzetnicima koji imaju na raspolaganju iskoristiti mogućnost besplatnog savjetovanja na temu EU projekata koji su povezani s poticanjem internacionalizacije poslovanja i savjetovanjem u području zaštite intelektualnog vlasništva (projekt Enterprise Europe Network – EEN), zatim poticanjem inovacija u poljoprivredno-prehrambenom sektoru (inicijativa EIT Food), poticanjem digitalizacije poslovanja (projekt dRural) te mobilnosti i međunarodne razmjene (projekt Erasmus za mlade poduzetnike).

Info dan se održava paralelno s informiranjem u okviru štanda na Trgu Ante Starčevića u Osijeku gdje nas svi budući i sadašnji poduzetnici mogu posjetiti i također dobiti besplatno savjetovanje na različite teme vezane uz različite EU projekte.

Info štand organiziramo u suradnji s Europe Direct Osijek te EU mrežama povodom obilježavanja 10 godina članstva Republike Hrvatske u Europskoj uniji.

X
Secured By miniOrange