Iskoristite mogućnosti programa EIT Food i u 2023. godini!

EIT Food, najveća i globalno najutjecajnija inicijativa Europskog instituta za inovacije i tehnologiju vezana uz poljoprivredno-prehrambeni sektor, nastavlja s provođenjem svojih programa i u novoj godini. Programi i aktivnosti inicijative posebno su usmjerene na studente, start-up tvrtke, potencijalne poduzetnike, predstavnike izvršne vlasti, žene poduzetnike te stručnjake u poljoprivredno-prehrambenom sektoru. Pronađite program potpore po vašoj mjeri!

Ako dolazite iz poljoprivredno-prehrambenog sektora, imate ideju ili već uhodano poslovanje, kontaktirajte nas i izabrat ćemo program koji je u skladu s vašim potrebama te koji može pomoći unaprijediti vaše poslovanje kroz dodatna financiranja, mentorstvo, edukacije i pronalazak novih partnera!

EIT Food, najveća i globalno najutjecajnija inicijativa Europskog instituta za inovacije i tehnologiju vezana uz poljoprivredno-prehrambeni sektor, nastavlja s provođenjem svojih programa i u novoj godini. Programi i aktivnosti inicijative posebno su usmjerene na studente, start-up tvrtke, potencijalne poduzetnike, predstavnike izvršne vlasti, žene poduzetnike te stručnjake u poljoprivredno-prehrambenom sektoru.

Pronađite program potpore po vašoj mjeri!

2022. godina bila je još jedna prilika za obogatiti vlastito iskustvo, unaprijediti poslovanje, ali i osvojiti vrijedne nagrade sudjelovanjem u EIT Food programima. Na samom koncu godine završen je program Empowering Women in Agrifood (EWA) te su dodijeljene nagrade u iznosu od čak 15.000 eura. U cilju unaprjeđenja položaja žena u poljoprivredno-prehrambenoj industriji te poticanje njihove veće zastupljenosti u ruralnim područjima, Program je sudionicama pružio šestomjesečnu suradnju, mentoriranje i razvijanje ideja. Prvo mjesto i 10.000 eura odnijela je Manuela Panić (NADES Design), a drugo mjesto i 5.000 eura osvojila je Petra Mlinarić (OPG Mlinarić).

Pored toga, održan je i EIT Food FoodTech Startup Bootcamp, dvodnevna radionica koja je okupila inovatore, start-up entuzijaste, poduzetnike u ranoj fazi i studente zainteresirane za prehrambeno-prerađivački sektor. Uz bogat edukativni program, stručnjake i edukatore iz poduzetništva i prehrambene industrije, sudionici su nakon dva dana obogatili svoje znanje, iskustvo, ali i ostvarili kontakte za potencijalne buduće suradnje.

Oba događaja organizirala je TERA Tehnopolis d.o.o., EIT Food HUB Hrvatska, u suradnji s Lean Startup Hrvatska.

Za dodatne informacije javite se e-poštom na eitfoodhub[at]tera[.]hr, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, 31000 Osijek ili putem naše kontakt forme.

X
Secured By miniOrange