Iskoristite priliku i pronađite poslovne partnere na događaju SEEmeet 2021

Cilj je događaja SEEmeet2021 poticanje poslovne i tehnološke suradnje među dionicima iz jugoistočne Europe, kao i njihovo povezivanje s tvrtkama iz sjeverozapadne Europe kroz unaprijed dogovorene 25-minutne sastanke. Glavne su teme susreta proizvodnja strojeva i metalnih proizvoda, proizvodnja električne opreme te ICT sektor. #SEEmeet2021 #b2b #ict #električnaoprema #strojevi

TERA Tehnopolis suorganizator je 6. izdanja B2B međunarodnih poslovnih susreta pod nazivom SEEmeet 2021 čiji su glavni organizatori Europska poduzetnička mreža i Regionalna razvojna agencija za Podravje – Maribor iz Slovenije. Događaj se održava online od 20. do 21. listopada 2021. godine, a  sudjelovanje je besplatno, uz prethodnu registraciju.

Događaj se sastoji od plenarnog dijela, radionice te B2B poslovnih sastanaka s više od 200 tvrtki iz različitih europskih zemalja. Cilj je događaja poticanje poslovne i tehnološke suradnje među dionicima iz jugoistočne Europe, kao i njihovo povezivanje s tvrtkama iz sjeverozapadne Europe kroz unaprijed dogovorene 25-minutne sastanke.

Teme susreta:

  • proizvodnja strojeva i metalnih proizvoda
  • proizvodnja električne opreme
  • ICT sektor – ostale povezane usluge

Zašto sudjelovati:

  • ako ste kupac – pronađite kvalitetne europske dobavljače
  • ako ste prodajni predstavnik – pronađite nove kupce
  • ako razvijate novi proizvod – pronađite partnere za razvoj novih tehnologija i inovativnih rješenja

Detaljnije informacije o prijavi i poslovnim susretima pronađite OVDJE. Registracija je otvorena do 15. listopada 2021. godine, a prijaviti se možete putem ove poveznice.

X
Secured By miniOrange