Izazov digitalnih inovacija umjetne inteligencije u DANONE-u

Francuska korporacija Danone uz sponzorstvo uprave, započinje novi tech inno program “Izazov digitalnih inovacija umjetne inteligencije u DANONE-u”. Traže svjetske startupove/partnere za digitalne tehnološke inovacije usredotočene na područje umjetne inteligencije (i posebno na generativnu umjetnu inteligenciju). Odabrane startup tvrtke/partneri imat će privilegiju demonstrirati svoja rješenja i korištenje slučajeva odboru, što će biti potencijal za pokretanje novih projekata u Danone-u. Bitna dva kriterija su umjetna inteligencija (generativna umjetna inteligencija je dodatni plus) i predlaganje disruptivnih rješenja tj. rješenja koja mijenjaju dosadašnja pravila igre u ovom području.

Cilj je pronaći inovativna rješenja te iskoristiti potencijal umjetne inteligencije (AI) za transformaciju različitih aspekata poslovanja, a krajnji cilj je izgradnja novih proizvoda i poslovnih modela.

Proizvodi i usluge moraju obuhvatiti autonomna vozila, softver za upravljanje opskrbnim lancem, chatbotove, preciznu poljoprivredu, upravljanje energijom, prilagodljivo obrazovanje, personalizirani sadržaj ili rješenja za kibernetičku sigurnost.

U odnosu na gore navedene primjere, obuhvaćeni bili bi:

  • Opskrbni lanac
  • Ciklusi i nabava
  • Marketing
  • Financije
  • Potrošački kanali
  • Zdravlje, zdravstveni radnici

Ovime se otvara prilika za izravno predstavljanje rješenja rukovoditeljima Danone-a. Postoji potencijalna mogućnost dugoročne suradnje s tvrtkom Danone, ako kvalifikacija i budu uspješne.

  1. veljače 2024. Evaluacija u tijeku: kontinuirano će se provoditi evaluacija ideja. Nema jednokratne evaluacije. Svaka ideja će biti zasebno ocijenjena i odabrana. Nema gornje ili donje granice;
  2. ožujka 2024. Kvalifikacija: evaluirat će se teme i sadržaj izazova. Ako je potrebno, neke specifične teme bit će navedene u opisu izazova;
  3. travnja 2024. Odabir: zatvaraju se pozivi za izazov. Odabrana rješenja bit će pozvana na sastanke za provjeru;
  4. svibnja 2024. Eksperimentiranje: podnesene ideje bit će pregledane.

Više informacija kao i obrazac za prijavu možete pronaći OVDJE!

X
Secured By miniOrange