IZDAN PRVI NEWSLETTER PROJEKTA KETGATE

KETGATE - Newsletter No. 1
KETGATE – Newsletter No. 1

Ključne razvojne tehnologije (KET) su pokretači inovacija i potiču inteligentan i održiv gospodarski rast u Europi u cilju osiguranja buduće održivosti našeg društva. Međutim, postoje velike razlike u pristupu malim i srednjim poduzećima u području ključnih razvojnih tehnologija unutar Europe, a naročito u Srednjoj Europi gdje prikladna KET infrastruktura još nije dovoljno dostupna.

Projekt KETGATE povezuje poslovne potporne institucije i istraživačke institucije u cilju potpore malim i srednjim poduzećima za pristup visokoj tehnologiji naprednih materijala, fotonici i mikro i nano elektronici u području transporta, zdravstva i hrane.

U cilju pružanja potpore malim i srednjim poduzećima u području ključnih razvojnih tehnologija, postavljene su kontakt točke projektnih partnera. U tu svrhu projektni partneri izdaju i KETGATE Newsletter. Prvi broj je objavljen i dostupan na sljedećoj poveznici, a svi koji žele primati novosti o ključnim razvojnim tehnologijama mogu se registrirati za primanje Newsletter-a putem sljedeće poveznice.

X
Secured By miniOrange