IZDVOJENI EEN POZIVI ZA SURADNJU

- Eurostars (EUREKA): Španjolska tvrtka traži partnere specijalizirane za preciznu poljoprivredu - H2020 SFS-05-2017: Traže se poljoprivredni ili prehrambeni istraživački centri/sveučilišta i poljoprivrednici/uzgajivači za projekt primjene robotike u poljoprivredi - Traže se partneri za Erasmus+ KA2 poziv ''Strateška partnerstva u obrazovanju odraslih“ - Traži se Eurostars partner za analizu podataka o suzbijanju pojave šumskih štetočina - Traže se partneri sa znanjem u tretiranju visokotoksičnih i bio-nerazgradivih otpadnih voda - Litvanska mljekara traži partnere za razvoj tehnologije proizvodnje slane vode - Tvrtka za završnu obradu metala traži nove funkcionalne i dekorativne premaze za aluminij - Modna kuća iz Velike Britanije traži stručnog suradnika za izradu digitalnog sučelja

Eurostars (EUREKA): Španjolska tvrtka traži partnere specijalizirane za preciznu poljoprivredu

Španjolsko malo i srednje poduzeće, usmjereno na razvoj u ICT sektoru, traži partnere s iskustvom u preciznoj poljoprivredi, bespilotnim ili prizemnim sustavima (UFS/UFV ili UGS/UGV) i/ili poljoprivrednim senzorima, zbog suradnje u Eurostars (EUREKA) projektu. Cilj projekta je izgraditi digitalnu i društvenu podatkovnu zadrugu, inovativnu ICT platformu zbog omogućavanja usluga s dodanom vrijednošću za postojeće zadruge i proizvođače maslinovog ulja.

H2020 SFS-05-2017: Traže se poljoprivredni ili prehrambeni istraživački centri/sveučilišta i poljoprivrednici/uzgajivači za projekt primjene robotike u poljoprivredi

Španjolski tehnološki centar specijaliziran za industrijski dizajn i proizvodnju, priprema projekt kojem je cilj razviti novi koncept robota (upravljanog kabelom) za poljoprivredu. Prijedlog projekta se odnosi na poziv H2020 SFS-05-2017: Robotički napredak za preciznu poljoprivredu. Koordinator traži dvije vrste partnera: poljoprivrednike koji bi djelovali kao krajnji korisnici nove tehnologije kako bi mogli predložiti način primjene iste u realnim situacijama i poljoprivredne ili prehrambeno-istraživačke i razvojne institucije zbog pružanja znanja u predmetnim područjima.

Traže se partneri za Erasmus+ KA2 poziv ”Strateška partnerstva u obrazovanju odraslih“

Makedonski institut, kao koordinator projekta, razvija projekt prema Erasmus+ KA2 pozivu ”Strateška partnerstva u obrazovanju odraslih: Nastava izvrsnosti i osposobljavanje za marketing i upravljanje događajima” te je u potrazi za projektnim partnerima s iskustvom u upravljanju treninzima i nastavi izvrsnosti. Cilj projekta je razvoj inovativnih programa za profesionalni rad u industriji upravljanja događajima (engl. Event Management) s transferom znanja od iskusnijih organizacija.

Traži se Eurostars partner za analizu podataka o suzbijanju pojave šumskih štetočina

Španjolsko malo i srednje poduzeće, specijalizirano za pružanje podrške ICT tvrtkama pri osmišljavanju i upravljanju svojih istraživačkih i razvojnih aktivnosti, traži partnere za projekt Eurostars (EUREKA). Projekt predlaže rješenje za suzbijanje budućih nekontroliranih pojava šumskih štetnika stvaranjem sustava praćenja i bilježenja podataka. Rješenje se temelji na suradnji građanina i istraživača. Tvrtka je u potrazi za partnerima u okviru ugovora o znanstvenoj suradnji. Partneri bi trebali biti mala i srednja poduzeća specijalizirana za mobilne aplikacije i analizu velike količine podataka.

Traže se partneri sa znanjem u tretiranju visokotoksičnih i bio-nerazgradivih otpadnih voda

Malo i srednje poduzeće iz sektora ekološkog inženjeringa iz Singapura s određenim prednostima i fokusom na pružanje integriranih sustava za vodu i pročišćavanja otpadnih voda, je u potrazi za tehnološkim partnerima s iskustvom u tretiranju visokotoksičnih i bio-nerazgradivih otpadnih voda. Tvrtka traži partnere unutar ugovora o licenci s malim i srednjim poduzećima, multinacionalnim poduzetnicima i razvojno-istraživačkim institucijama uključenim u industrijska istraživanja.

Litvanska mljekara traži partnere za razvoj tehnologije proizvodnje slane vode

Litvanska mljekara traži partnere koji bi osigurali laboratorijska testiranja i/ili razvoj tehnologije za proizvodnju slane vode korištene pri proizvodnji sira elektroporacijom (uništavanje mikroorganizama oštećivanjem stanične membrane primjenom električnog polja). Dva odvojena partnerska ugovora mogu biti potpisana s različitim partnerima za laboratorijsko ispitivanje izvedivosti i razvoja prototipa te proizvodnju u okviru ugovora o tehničkoj suradnji.

Tvrtka za završnu obradu metala traži nove funkcionalne i dekorativne premaze za aluminij

Irska tvrtka specijalizirana za završnu obradu metala s naglaskom na tehnologijama aluminijskog premazivanja, traži metalni premaz/tehnologiju završne obrade koja daje nova poboljšana funkcionalna ili ukrasna svojstva metalne površine. Tvrtka će razmotriti partnerstva s bilo kojim poslovnim subjektom, pojedincem ili akademskom grupom koja je razvila površinsku obradu metala ove vrste te će razmotriti obostrano koristan partnerski aranžman uključujući ugovor o licenci, komercijalni ugovor ili ugovor o istraživačkoj suradnji.

Modna kuća iz Velike Britanije traži stručnog suradnika za izradu digitalnog sučelja

Modna tvrtka iz Velike Britanije, koja je povezana s vodećim školama umjetnosti u Velikoj Britaniji, radi na proširenju svojeg poslovanja razvojem novih proizvoda u području SMART (pametnih) tekstila. Tvrtka je u potrazi za prijenosom znanja o izradi digitalnog sučelja u okviru ugovora o istraživanju i tehničkoj suradnji radi razvoja i istraživanja površine tkanina koje imaju sposobnost prikaza fotografskih slika. Tehnička suradnja će biti usredotočena na eksperimentiranje i razvoj novih proizvoda.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange