IZDVOJENI EEN POZIVI ZA SURADNJU

- FETOPEN-01-2016-2017-RIA - Istraživanje kontinuirane transformacije transformirajućih tvrtki - Traže se mala i srednja poduzeća iz IT sektora i općina za formiranje konzorcija unutar programa Obzor 2020 - Rumunjska poljoprivredna tvrtka je u potrazi za novom tehnologijom izdvajanja vlakana iz industrijske konoplje - Talijanska kemijska tvrtka želi razviti novi biorazgradivi materijal za proizvode niže vrijednosti - Poljska tvrtka, koja se bavi uvođenjem sustava kontrole proizvodnje opreme, traži distributere i nudi suradnju kao pružatelj usluga - Makedonska tvrtka, koja nudi uslugu inspekcijskih nadzora objekata, traži građevinske partnere koje grade pasivne zgrade

FETOPEN-01-2016-2017-RIA – Istraživanje kontinuirane transformacije transformirajućih tvrtki

Makedonski ekonomski fakultet razvija projekt pod H2020-FETOPEN-01-2016-2017-RIA pozivom i traži konzorcijske partnere s iskustvom u simulaciji, modeliranju i istraživanju. Cilj projekta je istraživanje kontinuirane transformacije transformirajućih tvrtki i predlaganje promjena modela za kontinuiranu transformaciju koristeći programski jezik Executable Unified Modeling Language (Executable UML).

Traže se mala i srednja poduzeća iz IT sektora i općina za formiranje konzorcija unutar programa Obzor 2020

Bugarska općina, kao koordinator projekta pod pozivom ICT-11-2017 Inovacije u e-uslugama u ime državnih tijela, traži tri konzorcijska partnera. Traže se partneri iz IT sektora, općina i nevladinih organizacija s iskustvom u pohrani i pristupu podataka, javnom upravljanju i širenju rezultata. Cilj poziva je stvaranje kolektivne platforme za podizanje svijesti o održivosti i socijalnim inovacijama.

Rumunjska poljoprivredna tvrtka je u potrazi za novom tehnologijom izdvajanja vlakana iz industrijske konoplje

Rumunjska poljoprivredna tvrtka želi proširiti svoju djelatnost ulaganjem u tvornicu za preradu industrijske konoplje. Trenutna tehnologija razdvajanja vlakana iz industrijske konoplje djeluje negativno na okoliš zbog zagađenja vode. Tvrtka je zainteresirana za novu tehnologiju izdvajanja vlakana iz industrijske konoplje temeljenoj na enzimskom procesu. Traže se partneri u okviru komercijalnog ugovora s tehničkom pomoći.

Talijanska kemijska tvrtka želi razviti novi biorazgradivi materijal za proizvode niže vrijednosti

Talijanska tvrtka je zainteresirana za pronalaženje nove tehnologije proizvodnje novog biorazgradivog materijala koji je namijenjen za proizvode niže vrijednosti na tržištima na kojima je uvjetovana biorazgradivost proizvoda, npr., u poljoprivrednom sektoru. Traže se tvrtke ili istraživački centri koji imaju iskustva u radu s biopolimerom u okviru ugovora o tehničkoj suradnji, uz ponudu tehnologije za nabavu i potporu transfera tehnologije.

Poljska tvrtka, koja se bavi uvođenjem sustava kontrole proizvodnje opreme, traži distributere i nudi suradnju kao pružatelj usluga

Poljska tvrtka, koja radi u području uvođenja sustava kontrole proizvodnje opreme, traži distributere za prodaju svojih proizvoda/rješenja. Osim toga, tvrtka nudi i pruža određene usluge unutar Lean/Six Sigma metodologije. Traže se potencijalni partneri u Hrvatskoj, Italiji, Španjolskoj, Grčkoj i Bugarskoj.

Makedonska tvrtka, koja nudi uslugu inspekcijskih nadzora objekata, traži građevinske partnere koje grade pasivne zgrade

Makedonska tvrtka s velikim iskustvom u projektiranju, rekonstrukciji i izgradnji bilo koje vrste objekata je u potrazi za partnerima. Tvrtka traži partnere koji grade pasivne zgrade prema posebnom sustavu te trebaju suradnike za inspekcijski nadzor zbog potvrđivanja kvalitete objekata ili zbog utvrđivanja građevinske štete na objektima. Tvrtka je zainteresirana za sklapanje ugovora o tehničkoj suradnji ili ugovora o uslugama.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange