IZDVOJENI EEN POZIVI ZA SURADNJU

- Eurostars prijedlog projekta: Visoko rezolucijska volumetrijska procjena usjeva/žetve - Obzor 2020: traže se partneri za isporuku i testiranje ICT e-učenja - Traži se tehnologija za ispitivanje tla u građevinskom sektoru - Litvanska tvrtka specijalizirana za obradu mlijeka traži partnere za provedbu studije izvodljivosti ekstrakcije prirodnog zaslađivača tagatoze iz kisele sirutke - Britanski istraživački konzorcij traži industrijske tvrtke koje u procesu proizvodnje koriste velike količine vode - Poboljšanje energetske učinkovitosti sveučilišnih kampusa - Traže se partneri za integraciju postojećih senzorskih rješenja u dronove - Slovenska tvrtka, specijalizirana za distribuciju i maloprodaju zaštitarske, policijske i vojne opreme, traži nove dobavljače - Sigurna, neelektrična beskontaktna metoda grijanja za ubijanje poljoprivrednih štetnika na velikim površinama

Eurostars prijedlog projekta: Visoko rezolucijska volumetrijska procjena usjeva/žetve

MSP s Cipra traži partnere za razvoj modela “predviđanje žetve” korištenjem prostorno-vremenske evaluacije vegetacijskog pokrova te slika iz bespilotnih letjelica i satelita. Projektni prijedlog će biti dostavljen na Eurostars poziv (rok za predaju je 14. rujna 2017. godine). Traže se partneri za rad na algoritmima modela predviđanja, analizi tržišta i razvitka poslovnog modela za komercijalizaciju proizvoda.

Obzor 2020: traže se partneri za isporuku i testiranje ICT e-učenja

MSP iz Velike Britanije, koji pruža informatičke tečajeve u društvenim centrima za učenje, radi na projektnom prijedlogu za istraživanje, razvoj i provedbu prilagodljivog sustava podrške e-učenja za integraciju i upravljanje predmetima učenja namijenjenog sveučilištima u subsaharskoj regiji s otvorenim platformama za učenje Moodle. Traže se partneri za poziv ICT-39-2016-2017: ”Međunarodna partnerstva za razvoj u nisko i srednje dohodovnim zemljama” (International Partnership Building in Low and Middle Income Countries) radi primjene sustava na sveučilištima, provedbe osposobljavanja, upravljanja i analize povratnih informacija te ispitivanja softverskih modula namijenjenih prilagodbi i promjeni Moodle sustava.

Traži se tehnologija za ispitivanje tla u građevinskom sektoru

Korejsko MSP koji se bavi upravljanjem opremom, traži partnere s iskustvom inspekcijskog nadzora u građevinskom sektoru. Tvrtka traži partnere koji imaju kapaciteta za osiguranje tehnologije na ekonomskoj osnovi za projektiranje, ugradnju i demonstraciju. Traži se ugovor o licenci ili proizvodnji te tehnička i znanstvena suradnja.

Litvanska tvrtka specijalizirana za obradu mlijeka traži partnere za provedbu studije izvodljivosti ekstrakcije prirodnog zaslađivača tagatoze iz kisele sirutke

Litvanska tvrtka traži partnere specijalizirane u prerađivačkoj biotehnologiji koji već imaju ili bi mogli razviti tehnologiju za ekstrakciju prirodnog zaslađivača tagatoze iz kisele sirutke. Traže se partneri za izradu studije izvodljivosti, razvoja prototipa te razvoja i implementacije modela stvarne veličine u procesnom lancu dodane vrijednosti. Traži se ugovor o tehničkoj suradnji.

Britanski istraživački konzorcij traži industrijske tvrtke koje u procesu proizvodnje koriste velike količine vode

Britanski istraživački konzorcij traži industrijske tvrtke izvan Velike Britanije koje zbog svoje industrijske aktivnosti zagađuju vodu ili zahtijevaju puno čiste vode. Istraživački konzorcij traži suradnju u sklopu sporazuma za prijenos tehničke stručnosti i znanja u kontrolne procese industrijskih tvrtki kako bi istražili kako bi se mogle sinkronizirati intervencije u kontrolne procese industrijskih tvrtki korištenjem rijeka u cilju smanjenja utjecaja na vode.

Poboljšanje energetske učinkovitosti sveučilišnih kampusa

Tehničko sveučilište iz Rumunjske traži istraživačke partnere za projekt u području Inteligentne energije. Projekt će analizirati i razviti različite scenarije energetske učinkovitosti s obzirom na istraživanja i analize radi identifikacije mogućnosti za smanjenje potrošnje energije u sveučilišnim kampusima. Traženi partneri su inovativni MSP te istraživačko i razvojni subjekti s djelovanjem na području Inteligentne energije za tehničku suradnju u okviru EU/Međunarodnih istraživačko- razvojnih programa.

Traže se partneri za integraciju postojećih senzorskih rješenja u dronove

Francusko MSP koji proizvodi gotove ”uključi i radi” daljinski upravljane zrakoplovne sustave (RPAS – Remotely Piloted Aircraft Systems), traži partnere u području poljoprivrede i civilne sigurnosti za zajedničku suradnju u cilju razvoja rješenja za integraciju u dronove koja bi ispunjavala stvarne terenske potrebe. Traži se sporazum o zajedničkom ulaganju.

Slovenska tvrtka, specijalizirana za distribuciju i maloprodaju zaštitarske, policijske i vojne opreme, traži nove dobavljače

Slovenska tvrtka traži proizvođače inovativnih proizvoda, kao što su odjeća i ostali pribor, za zaštitarske, policijske, vojne i taktičke svrhe. Tvrtka ima uspostavljene učinkovite distribucijske i maloprodaje kanale u Sloveniji koje se brzo šire i u inozemstvu. Tvrtka nudi suradnju u sklopu distribucijskog ugovora te maloprodaje putem vlastite web-trgovine.

Sigurna, neelektrična beskontaktna metoda grijanja za ubijanje poljoprivrednih štetnika na velikim površinama

Britanska istraživačko-konzultantska tvrtka razvija siguran, neelektrični, beskontaktni postupak grijanja za ubijanje poljoprivrednih štetnika na velikim površinama bez korištenja pesticida. Traže se partneri za sufinanciranje razvoja komercijalno iskoristivog prototipa, npr., poljoprivredno-tehnološke tvrtke koje su usmjerene k inovacijama proizvoda koji ne koriste pesticide za ubijanje poljoprivrednih štetnika i/ili inženjerske tvrtke za razvoj inovativnih radio-frekvencijskih tehnologija za nove aplikacije. Traži se suradnja u sklopu financijskog ugovora ili ugovora o zajedničkom ulaganju.

X
Secured By miniOrange