IZDVOJENI EEN POZIVI ZA SURADNJU

- Obzor 2020: E-trgovina i logistika za lokalna tržišta i trgovinu - Eurostars2: Traže se partneri za razvoj sustava prepoznavanja ljudskog raspoloženja - Francuski MSP traži stručnjake u području velikih baza podataka i web razvoja te industrijskog krajnjeg korisnika za prijavu projekta u sklopu programa Eurostars - Traži se tehnologija malih punjivih baterija za slušalice - Traže se partneri za zajednički razvoj e-medicinske platforme za usluge kliničke dijagnostike molekularne patologije - Njemačka tvrtka traži partnere za proizvodnju električnih instalacija - Ruski proizvođač dječje odjeće traži proizvođače hipoalergijske tkanine

Obzor 2020: E-trgovina i logistika za lokalna tržišta i trgovinu

Talijanska tvrtka, korisnik projekta SME Instrument Faze 1, u sklopu programa Obzor 2020, je razvila online platformu za trgovinu prehrambenim proizvodima. Traže se partneri za pripremu i dostavljanje projektnog prijedloga Faze 2 u području logistike, pakiranja, sustava plaćanja i IoT (Internet of Things) rješenja za logistiku.

Eurostars2: Traže se partneri za razvoj sustava prepoznavanja ljudskog raspoloženja

Korejski MSP specijaliziran za razvoj softvera traži partnere za prijavu projekta unutar programa Eurostars2. Cilj projekta je razvoj sustava za prepoznavanje ljudskog raspoloženja koji može dati pouzdanije podatke i razviti učinkovite marketinške strategije. Tvrtka traži sveučilišta/tvrtke iz područja psihologije, umjetne inteligencije (engl. Artificial Intelligence – AI) i velikih analiza podataka za zajedničku suradnju u istraživanju.

Francuski MSP traži stručnjake u području velikih baza podataka i web razvoja te industrijskog krajnjeg korisnika za prijavu projekta u sklopu programa Eurostars

Francuski MSP, stručnjak u području procesnog inženjerstva, priprema projektni prijedlog unutar programa Eurostars. Cilj projekta je razvoj usluge ranog otkrivanja neuspjeha i prediktivne analize u procesnoj industriji. Tvrtka traži jednu (ili više) tvrtki koje su specijalizirane za prikupljanje i obradu velikih podataka i razvoj web aplikacija te krajnjeg korisnika (MSP ili veliko poduzeće) za testiranje razvijene usluge.

Traži se tehnologija malih punjivih baterija za slušalice

Singapurska tvrtka iz područja elektroničke industrije traži pružatelja tehnologije malih punjivih baterija za slušalice. Punjiva baterija bi trebala imati veću snagu od postojeće te tehnološku spremnost od barem TRL7. Tvrtka traži ugovor o licenci, proizvodnji ili tehničkoj suradnji.

Traže se partneri za zajednički razvoj e-medicinske platforme za usluge kliničke dijagnostike molekularne patologije

Grčko-ciparski MSP, savjetnik za ICT i projekte za istraživanje i razvoj te specijalizirana u području dijagnosticiranja raka i terapije personaliziranim lijekovima, zajedno sa sveučilištima razvija platformu za zadovoljenje ponude i potražnje za rutinskim i dijagnostičkim uslugama molekularne patologije. Traže se partneri iz područja istraživanja i razvoja za daljnji razvoj platforme kroz sporazum o tehničkoj suradnji i razvijanje algoritma ponude i potražnje kroz sporazum o istraživačkoj suradnji.

Njemačka tvrtka traži partnere za proizvodnju električnih instalacija

Njemačka tvrtka, s iskustvom proizvodnje električnih instalacija, traži podugovarača za određene projektne aktivnosti.

Ruski proizvođač dječje odjeće traži proizvođače hipoalergijske tkanine

Ruska tvrtka koja se bavi proizvodnjom dječje odjeće i odjeće za bebe, traži proizvođače hipoalergijske tkanine iz Europe za sklapanje ugovora o proizvodnji.

X
Secured By miniOrange