IZDVOJENI EEN POZIVI ZA SURADNJU

- M-ERA.NET 2017 – Francuski tehnološki centar traži partnere za razvoj pametnih telefona temeljenih na spektrometru - EUROSTAR2: Sustav simulacije raspršivanja čestica - H2020 (SC6-co-creation-2016-2): Njemačka IT tvrtka traži javne administracijske i IT uslužne tvrtke za H2020 projekt - Talijanski MSP traži suradnju na biomolekularnoj konjugaciji (bio-konjugaciji) u zdravstvu za farmaceutske proizvode - Traže se inovativne tehnologije za proizvodnju montažnih betonskih elemenata - Tehnologija iskorištenja prašine iz medijapan ploča (eng. MDF - Medium Density Fibreboard) - Popravak i zaštita cakline i koštanog tkiva zuba - Terapeutski proteini bez liganda ili s malo liganda

M-ERA.NET 2017 – Francuski tehnološki centar traži partnere za razvoj pametnih telefona temeljenih na spektrometru

Francuski visokotehnološki centar djeluje u sektoru laserskih rješenja i optike. Centar u sklopu natječaja „M-ERA.NET Transnational Call 2017“ traži partnere iz područja spektroskopije, kemometrije, kolorimetrije i imunologije. Traže se razvojne institucije, industrije, MSP i velike tvrtke stručne u ovim područjima kako bi razvile aplikacije kompaktnog uređaja za spektrometriju u sklopu ugovora o suradnji.

EUROSTAR2: Sustav simulacije raspršivanja čestica

Korejski MSP specijaliziran za razvoj softvera, trenutno radi na projektu razvoja sustava raspršivanja čestica. Sustav predviđa raspršivanje čestica temeljeno na nadgledanju i analizi. Tvrtka traži partnere za suradnju na projektu.

H2020 (SC6-co-creation-2016-2): Njemačka IT tvrtka traži javne administracijske i IT uslužne tvrtke za H2020 projekt

Njemačka IT tvrtka sudjeluje u „Horizon 2020“ projektu „Once-Only Principle“ u području javne administracije. Projekt je već započeo, ali se traže dodatni partneri koji bi sudjelovali u projektu. Traže se tvrtke iz područja javne administracije koje bi ponudile svoja rješenja ili učile od najboljih praksi te IT tvrtke koje bi podijelile iskustvo o prilikama i preprekama u primjeni projekta „Once-Only Principle“.

Talijanski MSP traži suradnju na biomolekularnoj konjugaciji (bio-konjugaciji) u zdravstvu za farmaceutske proizvode

Talijanska biotehnološka tvrtka, stručna u području „In Vitro Diagnostics“, dijagnostici i molekularnom dizajnu primijenjenom u farmaciji, traži međunarodnu suradnju sa sveučilištima, centrima za istraživanje i privatnim tvrtkama za daljnje istraživanje procesa i optimizaciju bio-konjugacijske tehnologije u proizvodnji lijekova. Traži se suradnja u sklopu ugovora o tehničkoj suradnji, ugovora o proizvodnji ili trgovačkog ugovora.

Traže se inovativne tehnologije za proizvodnju montažnih betonskih elemenata

Francuski MSP, specijaliziran u proizvodnji montažnih betonskih elemenata i građevinskih konstrukcija, traži partnera koji ima inovativnu tehnologiju (patentiranu tehnologiju, opremu i sl.) koju želi ponuditi na europskom tržištu. Traži se suradnja kroz ugovor o licenci ili ugovor o zajedničkom ulaganju. Francuska tvrtka nudi stručnost u proizvodnji montažnih betonskih elemenata i predstavlja stratešku lokaciju u Europi.

Tehnologija iskorištenja prašine iz medijapan ploča (eng. MDF – Medium Density Fibreboard)

Litvanski MSP proizvodi zidne i krovne panele od medijapan ploča. Prilikom rezanja ploča ostaje prašina koja postaje otpad. Tvrtka traži rješenja kako bi iskoristila ili se riješila otpada. Traži se ugovor o licenci ili trgovački ugovor.

Popravak i zaštita cakline i koštanog tkiva zuba

Belgijska tvrtka koja se bavi potrošnom robom, traži proizvod koji omogućava značajan i trajan popravak zubne cakline i koštanog tkiva. Traže se industrijski partneri ili istraživačke institucije koje posjeduju odgovarajuća rješenja u sklopu ugovora o licenci ili ugovora o tehničkoj suradnji.

Terapeutski proteini bez liganda ili s malo liganda

Engleska tvrtka razvila je alat za predviđanje vezivanja liganda na proteine s velikom točnošću i pouzdanošću. Traže se industrijski ili sveučilišni partneri koji posjeduju proteinski proizvod visoke terapeutske vrijednosti bez ili s jako malo linganda u sklopu istraživačkog ugovora ili ugovora o tehničkoj suradnji.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange