IZDVOJENI EEN POZIVI ZA SURADNJU

- Dijagnostičke tehnologije za oralnu njegu - Velika kemijska tvrtka traži alternativni proces proizvodnje klorida masnih kiselina u velikim količinama - Švedska tvrtka traži istraživače u ispitivanju kognitivnih pomagala u sklopu senzorsko-integracijske terapije - Britanski MSP traži stručnost u dijagnostičkom testiranju kako bi se njihovi novi fluorescentni spojevi razvili za dijagnostičku primjenu - Nizozemska multinacionalna tvrtka traži inovativne tehnologije za recikliranje plastike kojoj je istekao vijek trajanja

Dijagnostičke tehnologije za oralnu njegu

Belgijska tvrtka koja djeluje u segmentu potrošačke robe, traži dijagnostičku tehnologiju, proizvode, uređaje ili stručne postupke primjenjive u području oralne njege. Tražena rješenja trebaju omogućiti potrošaču praćenje vlastita zdravlja (uključujući navike i ponašanja), prepoznati problematična područja i potaknuti primjenu dobrih zdravstvenih navika. Traži se ugovor o tehničkoj suradnji ili ugovor o licenci s tvrtkama ili istraživačko-razvojnim institucijama.

Velika kemijska tvrtka traži alternativni proces proizvodnje klorida masnih kiselina u velikim količinama

Veliki njemački proizvođač kemikalija za posebne namjene traži tehnološkog partnera stručnog u razvoju alternativnog procesa proizvodnje klorida masnih kiselina u velikim količinama, kroz ugovor o zajedničkoj suradnji, proizvodnji ili tehničkoj suradnji. Proces treba biti potvrđen u proizvodnji velikih količina i cjenovno konkurentan. Od partnera se očekuje i aktualna proizvodnja proizvoda u kasnijoj fazi suradnje.

Švedska tvrtka traži istraživače u ispitivanju kognitivnih pomagala u sklopu senzorsko-integracijske terapije

Švedska tvrtka razvija i proizvodi kognitivna pomagala bazirana na težini i pritisku. Proizvodi se koriste u senzorsko-integracijskoj terapiji. Tvrtka traži partnere za ugovor o istraživačkoj suradnji zainteresirane za istraživanje učinaka ovih proizvoda na čovjekov dnevni i noćni život te provjeru uporabe proizvoda u drugim uvjetima i dijagnozama. Cilj je proširiti moguće tržišne primjene proizvoda tvrtke.

Britanski MSP traži stručnost u dijagnostičkom testiranju kako bi se njihovi novi fluorescentni spojevi razvili za dijagnostičku primjenu

Britanski MSP je razvio unutrašnje fluorescentne derivate molekula retinoida koje pokazuju stanične komunikacijske procese. Nakon razvijanja ovih spojeva za staničnu slikovnu dijagnostiku, tvrtka je u potrazi za drugim primjenama koje uključuju i dijagnostičko testiranje. Traži se partner ili istraživačka organizacija s iskustvom u razvoju dijagnostičkih testova i/ili uređaja radi ispitivanja za daljnju primjenu. Traži se partnerstvo kroz zajedničko ulaganje, istraživačku ili tehničku suradnju.

Nizozemska multinacionalna tvrtka traži inovativne tehnologije za recikliranje plastike kojoj je istekao vijek trajanja

Nizozemska tvrtka, veliki proizvođač kemikalija posebne namjene, opskrbljuje čitav polimerski lanac proizvodima koji pomažu stvaranje i mijenjanje polimera. Tvrtka traži okolišno prihvatljive tehnologije za recikliranje plastike, naročito u područjima koja nadopunjuju vlastite već prisutne tehnologije, npr. poliolefine. Traži se istraživački ugovor ili ugovor o tehničkoj suradnji.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange