IZDVOJENI EEN POZIVI ZA SURADNJU

- Prijedlog projekta za program EUROSTARS: Procjena obujma i kvalitete prinosa koji će se ubrati s visokom razlučivosti - Istraživanje neprekidne promjene tvrtke u promjeni - Traži se partner koji bi osigurao senzorske dijelove za tehnologiju anaerobne razgradnje malog opsega - Francuska tvrtka traži mikrokapsulirani ekološki fazno-promjenjivi materijal - Kineska tvrtka traži tehnologiju grafičkog prepoznavanja za gipsane zidne ploče pojačane armaturnom rešetkom i inteligentni online sustav - Traži se suradnja na razvoju ručnog uređaja za dezinfekciju na bazi hladne plazme za kućnu uporabu - Talijanski inovator je u potrazi za partnerima u cilju završetka razvoja inovativnog interventnog uređaja koji upravlja računalnim rizicima - Razvoj novog namještaja za potpuno novu vrstu kuhinje

Prijedlog projekta za program EUROSTARS: Procjena obujma i kvalitete prinosa koji će se ubrati s visokom razlučivosti

Ciparski MSP traži partnera za razvoj modela “predviđanja uroda”, dugoročnim praćenjem vegetacije putem fotografija iz dronova i satelita. Radi se o prijedlogu projekta za program EUROSTARS, a traže se partneri za rad na algoritmima modela predviđanja i za obavljanje analize tržišta i razvoj poslovnog modela za prodaju proizvoda.

Istraživanje neprekidne promjene tvrtke u promjeni

Ekonomski fakultet iz Makedonije razvija projekt u okviru programa Obzor 2020 (H2020-FETOPEN-01-2016-2017-RIA) i traži projektnog partnera iskusnog u simuliranju, modeliranju i istraživanju. Cilj projekta je istraživanje neprekidne promjene tvrtki nudeći model koji se i sam mijenja dok istovremeno vodi tvrtku u njenoj promjeni, koristeći programski jezik „Executable Unified Modelling Language“.

Traži se partner koji bi osigurao senzorske dijelove za tehnologiju anaerobne razgradnje malog opsega

Škotski MSP iz sektora pretvaranja otpada u energiju traži tehnološke partnere za podršku razvoja tehnologije anaerobne razgradnje malog opsega za postupanje s otpadnom hranom. Traži se trgovačka, istraživačka i tehnička suradnja za razvoj prototipa u tržišni proizvod s industrijskim, akademskim ili istraživačkim organizacijama koje proizvode senzore koji se mogu koristiti u ovom procesu.

Francuska tvrtka traži mikrokapsulirani ekološki fazno-promjenjivi materijal

Francuska tvrtka je specijalizirana za nabavu, proizvodnju i marketing kvalitetnih proizvoda za održavanje, bioloških proizvoda i industrijskih boja za mnogobrojne korisnike kao što su industrija, lokalne vlasti, uzgajivači biljaka i životinja, uzgajivači školjki, građevinski sektor. Tvrtka traži fazno-promjenjivi materijal u obliku praha u mikrokapsulama u okviru trgovačkog ugovora s tehničkom podrškom s partnerom specijaliziranom u mikrokapsuliranju.

Kineska tvrtka traži tehnologiju grafičkog prepoznavanja za gipsane zidne ploče pojačane armaturnom rešetkom i inteligentni online sustav

Kineska tvrtka traži tehnologiju grafičkog prepoznavanja za gipsane zidne ploče pojačane armaturnom rešetkom i inteligentni online sustav za poboljšanje učinkovitosti proizvodnje prethodno napravljenog betona u zidnim pločama. Traži se istraživačka i tehnička suradnja.

Traži se suradnja na razvoju ručnog uređaja za dezinfekciju na bazi hladne plazme za kućnu uporabu

Singapurski MSP, proizvođač i prodavač proizvoda za čišćenje, traži partnerstvo za razvoj ručnog uređaja za dezinfekciju koji koristi tehnologiju hladne plazme. Uređaj je namijenjen kućnoj dezinfekciji namještaja, sagova, igračaka i drugih kućnih potrepština. Traži se suradnja u okviru ugovora o licenci, proizvođačkog ugovora te ugovora o istraživačkoj suradnji.

Talijanski inovator je u potrazi za partnerima u cilju završetka razvoja inovativnog interventnog uređaja koji upravlja računalnim rizicima

Talijanski inovator je patentirao inovativni IT uređaj koji primjenjuje postupak “samo jednog pritiska na gumb” u upravljanju računalnim rizicima. Uređaj obnavlja prethodno stanje i čuva podatke u slučajevima računalnog napada. Traži se suradnja u okviru zajedničkog ulaganja ili ugovora o pružanju usluge kako bi se završio razvoj softvera i sistemske integracije.

Razvoj novog namještaja za potpuno novu vrstu kuhinje

Njemački proizvođač namještaja traži partnera za razvoj novog namještaja lake težine i čvrste građe za povezivanje njegovih prednjih dijelova čiji bi princip rada bio poput velike šarke. MSP bi htio pokrenuti proizvodnju novog i posebnog okova koji dozvoljava novi proces proizvodnje kuhinjskog namještaja. Traži se tehnička suradnja ili ugovor o proizvodnji s partnerom iskusnim u području dizajna materijala za namještaj.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange