IZDVOJENI EEN POZIVI ZA SURADNJU

- EUROSTARS: Tvrtke za razvoj visokoefikasnih sustava za skladištenje energije zasnovane na tehnologijama grafena - EUREKA: Umjetne neuronalne mreže bazirane na softverskom razvoju za novu tehnologiju poslovnog predviđanja - EUROSTARS: Traže se tehnološki partneri za dizajn i razvoj hidro-generatora s inovativnom učinkovitom horizontalnom reakcijskom turbinom - Tehnologija za prijenos DNA u stanice živućeg organizma bez prijenosnika virusa - Traži se inovativna tehnologija za proizvodnju gotovih betonskih jedinica - Popravak i zaštita cakline i dentina - Traži se tehnologija za obnavljanje energije iz ispušnih plinova

EUROSTARS: Tvrtke za razvoj visokoefikasnih sustava za skladištenje energije zasnovane na tehnologijama grafena

Španjolski (MSP) koji radi s tehnologijama grafena priprema Eurostars projekt koji ima za cilj razviti fleksibilne anode i katode čiji sastav uključuje grafen. Na taj način će mehanička svojstva i ionska pokretljivost biti poboljšana. Tvrtka je u potrazi za partnerima s iskustvom u elektrokemiji, razvoju sustava za pohranu energije i davanju obilježja tankih prevlaka.

EUREKA: Umjetne neuronalne mreže bazirane na softverskom razvoju za novu tehnologiju poslovnog predviđanja

Korejski MSP specijaliziran za razvoj softvera za poslovno savjetovanje u prijenosu tehnologije, komercijalizaciji i poslovnoj inkubaciji je u potrazi za istraživačkim i razvojnim projektnim partnerom. Cilj tvrtke je razviti softverski sustav za podršku tvrtkama koje su u potrazi za novim proizvodima s tržišta online tehnologije. Od potencijalnog partnera se očekuje stručnost u integraciji alata poslovnog savjetovanja.

EUROSTARS: Traže se tehnološki partneri za dizajn i razvoj hidro-generatora s inovativnom učinkovitom horizontalnom reakcijskom turbinom

Španjolski MSP priprema Eurostars projekt kojim bi se razvila, proizvela i komercijalizirala nova generacija hidro-generatora s učinkovitom i inovativnom horizontalnom reakcijskom turbinom koja može raditi u brzim i sporim rijekama. Namjera je da turbina bude kompaktna, jednostavna za postaviti i učinkovita. Tvrtka je u potrazi za tehnološkim partnerima za razvoj vodoravno simetrično zavarenih generatora i složenih geometrijskih kanala.

Tehnologija za prijenos DNA u stanice živućeg organizma bez prijenosnika virusa

Belgijska tvrtka traži novu metodu ili proizvod za prijenos DNA plazme u eukariotske ćelije u živući organizam (u životinje/ljude) bez upotrebe prijenosnika virusa ili opreme. Metoda bi trebala funkcionirati u mišićnim stanicama i drugim tkivima. Tvrtka je u mogućnosti izvesti istraživanje i razvoj ukoliko razvoj nije završio. Traži se komercijalni ugovor s tehničkom podrškom, ugovor o licenci ili sporazum o istraživanju, ovisno o stupnju razvoja.

Traži se inovativna tehnologija za proizvodnju gotovih betonskih jedinica

Francuski MSP, specijaliziran u proizvodnji gotovih betonskih jedinica i izgradnji zgrada, traži partnera s inovativnom tehnologijom (patentirana tehnologija, oprema i sl.) koju želi podijeliti na novom europskom proizvodnom pogonu. Traži se ugovor o licenci ili zajedničko ulaganje. Francuska tvrtka nudi svoj renomirani know-how (znanje i iskustvo) u izradi gotovih betonskih jedinica.

Popravak i zaštita cakline i dentina

Belgijska multinacionalna tvrtka, specijalizirana za proizvode široke potrošnje, traži proizvod koji osigurava značajni i dugotrajni popravak zubne cakline i dentina. Traže se industrijski partneri ili istraživačke institucije koje posjeduju adekvatna rješenja u sklopu ugovora o licenci ili tehničkog ugovora.

Traži se tehnologija za obnavljanje energije iz ispušnih plinova

Škotska multinacionalna tvrtka traži nove, isplative pristupe za obnavljanje energije ispušnih plinova iz brodskih motora i njihovo pretvaranje u korisniju energiju kao što je elektricitet za opskrbu kruzera u ugostiteljskim uslugama. Tvrtka je u potrazi za partnerstvom kroz komercijalni ugovor s tehničkom asistencijom ili ugovor o tehničkoj suradnji. Tvrtka je osobito zainteresirana za tehnologije u blizini tržišta.

 

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange