IZDVOJENI EEN POZIVI ZA SURADNJU

- Tvrtke i centri za istraživanja i razvoj s iskustvom u simulaciji, analizi i optimizaciji skladištenja energije - Traže se konzorcijski partneri za finalizaciju dizajna te inženjering, sklapanje i marketing inovativnog samohodnog sakupljača biomase - Traži se partnerski centar za istraživanje i razvoj za trodimenzionalni sigurnosni senzor - Traži se integrirani energetski sustav za primjenu u podatkovnom centru - Traži se tehnologija za pronalazak traženih objekata na slikama

Tvrtke i centri za istraživanja i razvoj s iskustvom u simulaciji, analizi i optimizaciji skladištenja energije

Tri španjolska partnera (sveučilište, inženjerska tvrtka i arhitektska tvrtka, svi specijalizirani za energetsku učinkovitost u zgradarstvu) žele podnijeti prijedlog za H2020-EE-4-2016: Standardni instalacijski paketi za ugradnju hibridnih obnovljivih i energetski učinkovitih rješenja uključujući spremišta toplinske energije u građevinama. Partneri traže tvrtke ili centre za istraživanja i razvoj s iskustvom u ovom području kako bi uspostavili konzorcij.

Traže se konzorcijski partneri za finalizaciju dizajna te inženjering, sklapanje i marketing inovativnog samohodnog sakupljača biomase

Skupina belgijskih tvrtki, koje se bave razvojem inovativnih poljoprivrednih strojeva, je u potrazi za konzorcijskim partnerima za prijavu na projekt H2020 – Brzorastuće inovacije. Cilj je napraviti i plasirati na tržište inovativni samohodni sakupljač biomase. Traže se inženjerski uredi, tvrtke koje se bave prodajom, razvojem i sl. sa iskustvom u području poljoprivrede i/ili biomase i partneri koji bi mogli doprinijeti marketingu opreme.

Traži se partnerski centar za istraživanje i razvoj za trodimenzionalni sigurnosni senzor

Korejski poduzetnik, proizvođač visoko preciznih plastičnih elektronskih dijelova, kalupa, leća i senzora, je izumio 3D sigurnosni senzor, ali samo u razvojnoj fazi. Senzor sprječava nesreće nastale zaglavljivanjem automatiziranih vrata, dizala ili vrata na vozilima na način da detektira promjene kapaciteta u 2D ili 3D okruženju. Tvrtka traži partnersku instituciju za istraživanje i razvoj za suradnju s kojom bi razvili modul uključujući sustav na čipu SoC (System on Chip), softver ili dizajn senzora u sklopu EUREKA projekta.

Traži se integrirani energetski sustav za primjenu u podatkovnom centru

Tvrtka iz Signapura pruža cloud infrastrukturu, usluge skladištenja podataka i druga IT rješenja svojim klijentima. Zainteresirani su za sklapanje partnerstva kako bi zajednički razvili i implementirali integrirani energetski sustav koji se sastoji od gorivih članaka s čvrstim oksidima napajanih sustavom za iskorištenje otpadne topline i sustavom skladištenja energije kako bi se osigurala energija potrebna za odvijanje operacija u podatkovnom centru. Traži se zajedničko ulaganje, ugovor o licenci, suradnja za istraživanje i razvoj ili tehnička suradnja.

Traži se tehnologija za pronalazak traženih objekata na slikama

Klijent iz Signapura, zainteresiran za analiziranje slika i prepoznavanje objekata, traži tehnologiju koja bi omogućavala identifikaciju objekata kao što su nežive stvari, ljudi, životinje ili dijelovi ljudi na slikama i snimkama. Tehnologija bi služila klijentima iz područja zdravstva, maloprodaje i socijalnih mreža. Traži se suradnja za istraživanje i razvoj, licenciranje, tehnička suradnja ili zajedničko ulaganje.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange