IZDVOJENI EEN POZIVI ZA SURADNJU

- Traže se tvrtke za razvoj visoko-učinkovitih sustava za pohranu energije temeljene na grafenskim tehnologijama - Traže se partneri u programu EUREKA 2017: Integrator tehnologije „pametnih kuća“ za sučelje jezika „govor-u-govor“ (eng. speech-to speech) mobilne aplikacije za kućnu kontrolu - Britanski proizvođač površinskih premaza polimera traži partnere za razvoj novih rješenja - Razvoj tekstilnog proizvoda od mikrofibra - Traže se partneri za razvoj novih IT tehnolgija te usluga e-učenja i e-trgovine baziranih na „Internet of Things“ i „Cloud“ sustavima

Traže se tvrtke za razvoj visoko-učinkovitih sustava za pohranu energije temeljene na grafenskim tehnologijama

Španjolski MSP koji se bavi grafenskim tehnologijama, priprema projektni prijedlog za program Eurostars s ciljem razvijanja savitljivih anoda i katoda koje u svom sastavu uključuju grafen. Na taj način će se unaprijediti mehanička svojstva i ionska pokretljivost. Traže se partneri s iskustvom u elektrokemiji, razvoju sustava za pohranu energije i karakterizaciji tzv. „tankih ekrana“ (eng. thin films).

Traže se partneri u programu EUREKA 2017: Integrator tehnologije „pametnih kuća“ za sučelje jezika „govor-u-govor“ (eng. speech-to speech) mobilne aplikacije za kućnu kontrolu

Rumunjska tvrtka s iskustvom u optimizaciji koda i slike te tehnologiji obrade govora, traži projektne partnere u programu Eureka u sklopu sporazuma o istraživačkoj suradnji. Projektna ideja je stvoriti pomoćnu platformu mobilnih uređaja za inteligentnu kontrolu i komunikaciju. Tvrtka ima prijašnje iskustvo u EU natječajima i programu Eureka.

Britanski proizvođač površinskih premaza polimera traži partnere za razvoj novih rješenja

Britanska tvrtka, s iskustvom u razvoju rješenja za površinske premaze polimera, traži partnere u razvoju novih inovativnih rješenja premaza. Traži se suradnja u ovkiru ugovora o tehničkoj suradnji ili zajedničko ulaganje.

Razvoj tekstilnog proizvoda od mikrofibra

Korejski MSP koji se bavi proizvodnjom, distribucijom i prodajom krevetnine, traži partnere za razvoj visoko osjetljivih materijala koji zadovoljavaju uvjete teksture, izgleda i raznih duljina tkanine. Traži se suradnja u okviru komercijalnog ugovora s tehničkom podrškom, ugovora o licenci i ugovora o tehničkoj suradnji.

Traže se partneri za razvoj novih IT tehnolgija te usluga e-učenja i e-trgovine baziranih na „Internet of Things“ i „Cloud“ sustavima

Rumunjska tvrtka s iskustvom provođenja različitih programa poput: različitih treninga, podrške u pisanju poslovnih planova, konzultacija za EU financiranje, traži partnere u cilju proširenja svog asortimana za razvoj novih IT tehnologija te usluga e-učenja i e-trgovine baziranih na „Internet of Things“ i „Cloud“ sustavima. Traži se suradnja u okviru ugovora o tehničkoj ili istraživačkoj suradnji.

Traže se partneri za daljnji razvoj sustava praćenja online reputacije hotela

Ciparski MSP specijaliziran u razvoju softvera za praćenje reputacije hotela, traži industrijske ili razvojno-istraživačke institucije i/ili inovatore za daljnji razvoj proizvoda/aplikacije u okviru ugovora o tehničkoj ili istraživačkoj suradnji. Tehnologija pruža inovativna softverska rješenja za hotele koja uključuju dobivanje povratnih informacija od gostiju u realnom vremenu te neposredno reagiraju u rješavanju bilo kakvih problema dok su gosti još u hotelu.

 

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange