IZDVOJENI EEN POZIVI ZA SURADNJU

- Obzor2020: Traže se istraživačke institucije, nevladine organizacije i/ili MSP - DT-RUR-12-2018.: ICT Inovacije u poljoprivredi – digitalna inovacijska središta za poljoprivredu – traže se poslovni partneri i I&R institucije s iskustvom u području ICT rješenja za preciznu poljoprivredu - Traži se partner iz područja upravljanja otpadom - Traže se partneri za izradu prototipova robota i IoT prototipova - Obzor2020, EUROSTARS2: Traži se IT partner za izradu alata kroz besplatnu aplikaciju za testiranje temeljenu na modelu 4Test - EUREKA/Eurostars: Traži se poljoprivredna tvrtka koja pruža usluge obrade nakon berbe

Obzor2020: Traže se istraživačke institucije, nevladine organizacije i/ili MSP

MSP iz Bosne i Hercegovine, specijaliziran za društveni i ekonomski razvoj, klimatske promjene, upravljanje otpadom, energiju i zaštitu okoliša, traži inovativnog partnera s iskustvom u društvenim inovacijama, poduzetništvu i/ili energetskoj učinkovitosti za projekt Obzor2020. Glavni cilj projekta je jačanje baštine i inovacija vezanih uz kulturu i poduzetništvo u urbanim sredinama. Traže se partneri s iskustvom u kulturno/povijesnim inovacijama, poduzetništvu i klimatskom djelovanju.

DT-RUR-12-2018.: ICT Inovacije u poljoprivredi – digitalna inovacijska središta za poljoprivredu – traže se poslovni partneri i I&R institucije s iskustvom u području ICT rješenja za preciznu poljoprivredu

Konzorcij istraživačko-razvojnih institucija i tvrtki, s glavnim partnerima iz Bugarske i Izraela, koji imaju iskustvo u područjima poljoprivredne mehanizacije, znanosti o okolišu, poljoprivrede, prehrane i biotehnologije, pripremaju prijedlog projekta za Obzor2020 na temu ruralni razvoj. Traže se istraživačko-razvojne institucije, sveučilišta i tvrtke s ciljem uvođenja novih tehnologija na farmama (roboti, IT tehnologija, umjetna inteligencija) za preciznu poljoprivredu.

Traži se partner iz područja upravljanja otpadom

MSP iz Rusije, specijalizirano za odlaganje otpada, fokusirano je na recikliranju otpada koji sadrži živu (toplomjeri, rasvjetna tijela sa živinom parom, fluorescentne svjetiljke, otpad koji sadrži gumu, polimerni otpad, neispravni željeznički pragovi). Traže se partneri za suradnju u sklopu ugovora o tehničkoj suradnji. Tvrtka traži partnere koji su u mogućnosti pružiti ekonomski učinkovitu tehnologiju recikliranja otpadnih proizvoda od gume, žive i ugljika.

Traže se partneri za izradu prototipova robota i IoT prototipova

Poljska tvrtka radi na prototipovima robota, bespilotnih letjelica i IoT prototipovima. Poslovni model orijentiran je na izazovne hardverske i softverske projekte i istraživačko-razvojno podugovaranje. Traže se partneri koji imaju iskustva u strojarstvu (vezano uz robotiku), razvoju softvera za robote i „Cloud“ analiziranje podataka, u sklopu sporazuma o istraživačkoj suradnji ili podugovaranja.

Obzor2020, EUROSTARS2: Traži se IT partner za izradu alata kroz besplatnu aplikaciju za testiranje temeljenu na modelu 4Test

Mađarski MSP koji je specijaliziran za testiranje i prepakiranje softvera, priprema projekt u sklopu programa Obzor2020, EUROSTARS2. Istraživačko-razvojni projekt ima za cilj daljnje razvijanje Gherkin alata za testiranje (MBT). Traži se IT tvrtka specijalizirana za testiranje i razvoje softvera čiji bi zadatak bio daljnji razvoj MBT alata.

EUREKA/Eurostars: Traži se poljoprivredna tvrtka koja pruža usluge obrade nakon berbe

Španjolski poljoprivredni MSP želi proširiti primjenu novorazvijene formule za dezinficiranje na bazi sirutke na drugo voće i povrće. Prethodni rezultati u korištenju na rajčici, salati i špinatu bili su pozitivni. Prirodna formula sprječava upotrebu otopina na bazi klora koje imaju ograničenu upotrebu prema propisima EU. Traži se tvrtka koja nudi uslugu obrade voća i povrća za proizvođače. Poželjno je da tvrtka radi sa endivijom, gljivama, kruškama i jabukama.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange