IZDVOJENI EEN POZIVI ZA SURADNJU

- Nizozemska tvrtka traži IT proizvođače u okviru trgovačkog ili distribucijskog ugovora - Traži se proizvođač narukvica prilagođenih kupcu - Grčka tvrtka koja proizvodi predjela s ekološkim paprom, traži proizvođače i dobavljače iz Hrvatske, Italije i Španjolske - Traži se tehnologija za proizvodnju krumpirovog škroba kroz komercijalni ugovor s tehničkom podrškom - Traži se potpora u tehnološkom ulaganju na području poljoprivrede - Tvrtka iz Velike Britanije traži proizvođače video monitora za bebe - Programerska tvrtka za web i mobilne aplikacije traži partnera s iskustvom u tehnologijama koje prate način rada kamere kako bi se unaprijedio lokalizacijski i mjerni sustav za industriju brzo-potrošnih dobara - Traži se partner za opskrbu ili zajedničko razvijanje elektronskog senzora za praćenje napunjenosti kanti za smeće

Nizozemska tvrtka traži IT proizvođače u okviru trgovačkog ili distribucijskog ugovora

Nizozemska razvojna agencija traži inovativne IT proizvođače s ciljem proširenja poslovanja na nova tržišta. Tvrtka nudi mrežu relevantnih partnera kako bi se poboljšalo poslovanje povećanjem prodaje i izgradnjom svijesti o robnoj marki. Cilj je da suradnja s tvrtkom ubrza plasiranje novih proizvoda na tržište. Traži se trgovački ili distribucijski ugovor.

Traži se proizvođač narukvica prilagođenih kupcu

Švedski MSP, koji se bavi proizvodnjom linije ženskih modnih dodataka, traži proizvođača. Narukvice dolaze u tri različita materijala: pozlaćen nehrđajući čelik, visokokvalitetna koža i NATO-narukvice. Proizvođač mora biti dobro upoznat sa radom i imati iskustva u proizvodnji sličnih proizvoda. Također, proizvođač treba biti sa područja EU.

Grčka tvrtka koja proizvodi predjela s ekološkim paprom, traži proizvođače i dobavljače iz Hrvatske, Italije i Španjolske

Grčka tvrtka, s trogodišnjim iskustvom u proizvodnji predjela, već posluje na međunarodnom tržištu te distribuira svoje proizvode na većinu kontinenata. Traži se ugovor o proizvodnji, a prednost imaju tržišta Hrvatske, Italije i Španjolske.

Traži se tehnologija za proizvodnju krumpirovog škroba kroz komercijalni ugovor s tehničkom podrškom

Rumunjska udruga upravno-teritorijalnih jedinica, aktivna i iskusna u podupiranju razvoja ruralnih zajednica, traži partnera koji može osigurati najnoviju tehnologiju za proizvodnju krumpirovog škroba u sklopu lokalne tvornice. Traži se komercijalni ugovor s tehničkom podrškom.

Traži se potpora u tehnološkom ulaganju na području poljoprivrede

Tvrtka iz Makedonije koja se bavi ekološkom proizvodnjom, traži partnera u području tehnoloških investicija za dio proizvodnje orijentiran na proizvode za poljoprivredu i ekologiju. Ulaganje bi se koristilo za nabavu opreme potrebne za dovršetak proizvodne linije. Tvrtka je zainteresirana za zajedničko ulaganje.

Tvrtka iz Velike Britanije traži proizvođače video monitora za bebe

Tvrtka iz Velike Britanije specijalizirana u proizvodima za bebe, traži partnera koji proizvodi video monitore za bebe, koji rade putem bežičnog prijenosa podataka, funkcioniraju na velikom broju mobilnih uređaja te roditeljima omogućuju trenutni video i zvučni prikaz radi provjere stanja bebe. Taži se proizvođač koji će isporučivati proizvode pod tzv. „bijelom oznakom“ (eng. white label).

Programerska tvrtka za web i mobilne aplikacije traži partnera s iskustvom u tehnologijama koje prate način rada kamere kako bi se unaprijedio lokalizacijski i mjerni sustav za industriju brzo-potrošnih dobara

Poljska tvrtka koja se bavi razvojem web i mobilnih aplikacija trenutno radi na lokalizacijskom i mjernom sustavu za industriju brzo-potrošnih dobara i želi pronaći partnere koji imaju iskustva s tehnologijama koje prate način rada kamere te su spremni poboljšati trenutačni sustav. Traži se ugovor o tehničkoj suradnji.

Traži se partner za opskrbu ili zajedničko razvijanje elektronskog senzora za praćenje napunjenosti kanti za smeće

Grčka tvrtka aktivna u sektoru zaštite okoliša, traži partnere za opskrbu ili zajedničko razvijanje elektronskog senzora za praćenje razine otpada, temperature i položaja kanti za smeće. Traži se ugovor o tehničkoj suradnji.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange