IZDVOJENI EEN POZIVI ZA SURADNJU

- Proizvođač zlatnog nakita iz Albanije traži tehnologiju za preradu zlata i srebra - Uređaj za praćenje kretanja osoba i 3D položaja - H2020 konzorcij je u potrazi za udrugama krajnjih korisnika azbesta kako bi se razvio međunarodni azbestni mrežni alat za Europu - Rumunjska tvrtka traži dobavljače prirodnih prehrambenih proizvoda - Traži se tehnologija za oporavljanje energije iz ispušnih plinova - Horizon 2020 NMBP-15-2019 – Dizajniranje novih metoda i alata za proizvodnju alternativa za spojeve nikla

Proizvođač zlatnog nakita iz Albanije traži tehnologiju za preradu zlata i srebra

Albanska tvrtka radi na proizvodnji zlatnog i srebrnog nakita. S više od 25 godina iskustva na tržištu, traži partnere koji mogu osigurati najnoviju tehnologiju za preradu zlata i srebra. Suradnja bi direktno utjecala na konkurentnost tvrtke na način da bi se osigurao dizajn i razvoj novih modela nakita uz niže troškove. Traži se komercijalni ugovor s tehničkom podrškom.

Uređaj za praćenje kretanja osoba i 3D položaja

Slovenski istraživački institut, aktivan u razvoju raspoznavanja ljudskog kretanja, primjerice, prilikom sportskih aktivnosti, u potrazi je za nosivim uređajem koji bi pratio pokrete i 3D položaj osobe s točnošću izmjerenog položaja oko 20 cm ili manje, a mora se moći očitati barem 10 puta u sekundi. Traži se ugovor o tehničkoj suradnji.

H2020 konzorcij je u potrazi za udrugama krajnjih korisnika azbesta kako bi se razvio međunarodni azbestni mrežni alat za Europu

Međunarodni konzorcij kojemu je glavni partner Sveučilište u Italiji, razvija projektni prijedlog u sklopu programa H2020. Glavna tema projekta je uspostavljanje međunarodne podrške i alata za osposobljavanje prilikom korištenja azbesta u Europi. Konzorcij je u potrazi za krajnjim korisnicima (ključne institucije, poslovne organizacije) iz Španjolske, Francuske, Portugala, Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Makedonije, Srbije, Estonije, Latvije, Njemačke, Litve, Slovenije i Crne Gore.

Rumunjska tvrtka traži dobavljače prirodnih prehrambenih proizvoda

Rumunjska tvrtka, specijalizirana u području veleprodaje prirodnih prehrambenih proizvoda, traži proizvođače i/ili dobavljače prirodnih prehrambenih proizvoda, s mogućnošću isporuke u većim pakiranjima. Traži se distribucijski ugovor.

Traži se tehnologija za oporavljanje energije iz ispušnih plinova

Tvrtka iz Makedonije koja se bavi ekološkom proizvodnjom, traži partnera u području tehnoloških investicija za dio proizvodnje orijentiran na proizvode za poljoprivredu i ekologiju. Ulaganje bi se koristilo za nabavu opreme potrebne za dovršetak proizvodne linije. Tvrtka je zainteresirana za zajedničko ulaganje.

Tvrtka iz Velike Britanije traži proizvođače video monitora za bebe

Multinacionalna brodska tvrtka sa sjedištem u Škotskoj, traži nove, isplative pristupe u oporavljanju energije iz ispušnih plinova brodskih motora i pretvaranja istih u korisniju energiju kao što je struja za opskrbu hotela na brodu. Traži se komercijalni ugovor s tehničkom podrškom ili ugovor o tehničkoj suradnji. Tvrtka je posebno zainteresirana za tehnologije koje su blizu tržišta.

Horizon 2020 NMBP-15-2019 – Dizajniranje novih metoda i alata za proizvodnju alternativa za spojeve nikla

Sveučilište iz Ujedinjenog Kraljevstva želi dizajnirati i razviti novu metodu za proizvodnju novih sirovina u sklopu poziva H2020 NMBP-15-2019 kako bi se zamijenili spojevi nikla koji nisu deregulirani radi zdravstvenih, sigurnosnih i ekoloških posljedica koje ima njihovo korištenje. Traže industrijskog partnera iz područja kemijske obrade, specijaliziranog za preradu nikal spojeva i s posjedovanjem odgovarajućih objekata

Traži se industrijski partner za dizajniranje, razvijanje i proizvodnju prototipa helikoptera s dva motora

Talijanska tvrtka razvija sustav pogona s unutarnjim izgaranjem koji se sastoji od dva neovisna motora integrirana u jednu bazu, koji bi se trebao ugraditi u lagani helikopter (0,6-1 t). Prototip inovativnog motora je u naprednoj fazi izrade, ali tvrtka i dalje želi ostvariti istraživačku i tehničku suradnju za dovršetak preliminarne analize, dizajn i izgradnju laganog helikoptera.

Tehnologija prepoznavanja govora za inovativnu platformu

Francuska tvrtka koja posluje u digitalnoj industriji, pruža platformu za poslovne sastanke virtualne stvarnosti. Tvrtka želi dodati nove značajke u platformu i traži tehnološke partnere kako bi uveli značajku prepoznavanja govora. Traži se ugovor o suradnji i licenci.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange