IZDVOJENI EEN POZIVI ZA SURADNJU

- SC1-DTH-03-2018 Obzor 2020 konzorcij traži medicinske stručnjake u području zdravog starenja s iskustvom u umjetnoj inteligenciji - MSP iz Velike Britanije traži nove molekule ranog stadija iz imuno-onkološkog područja - Istraživačko-razvojna tvrtka traži netoksična ljepila za insekte radi ispitivanja i korištenja na određenim materijalima (karton/plastika) - Talijanski start-up je razvio novu vrstu specijalizirane trgovine i traži inovativnu digitalnu tehnologiju za njezino unaprjeđenje - Traže se proizvođači strojeva za punjenje ambalaže za mlijeko - MSP iz Velike Britanije traži tehnologije za analizu radi pronalaska lijekova - Softverska rješenja za samostalnu vožnju u zračnoj i prijevoznoj logistici - Poljska tvrtka iz područja prehrambenog sektora, traži proizvođače/dobavljače sirovih, jestivih orašastih plodova i sušenog voća

SC1-DTH-03-2018 Obzor 2020 konzorcij traži medicinske stručnjake u području zdravog starenja s iskustvom u umjetnoj inteligenciji

Španjolska istraživačka organizacija, glavni partner projektnog prijedloga za Obzor 2020 SC1-DTH-03-2018, traži konzorcijskog partnera. Cilj projekta je kreiranje inovativnih alata i metoda kako bi se unaprijedio aktivan život starijih ljudi. Pilot projekt će se provesti u Francuskoj, Grčkoj i Španjolskoj. Traže se zdravstvene i ICT tvrtke, industrije te istraživačke i akademske organizacije zadužene za podatke o mjerenju i nadzoru.

MSP iz Velike Britanije traži nove molekule ranog stadija iz imuno-onkološkog područja

MSP iz Velike Britanije, specijaliziran u području farmacije, traži nove male molekule s imuno-onkološkim djelovanjem, osobito vezane uz liječenje raka. MSP će dalje razvijati nove spojeve kako bi poboljšao njihovu učinkovitost i sigurnosne profile s ciljem licenciranja poboljšanih molekula većim farmaceutskim tvrtkama za izlazak na tržište. MSP traži partnerstvo sa sveučilištima, istraživačkim institutima i malim i srednjim poduzećima u obliku sporazuma o licenciranju ili ugovora o tehničkoj suradnji.

Talijanski start-up je razvio novu vrstu specijalizirane trgovine i traži inovativnu digitalnu tehnologiju za njezino unaprjeđenje

Talijanski start-up je otvorio novu specijaliziranu trgovinu u Milanu koja prodaje namještaj i dizajnerske predmete, na način koji kombinira kupovinu sa zabavom. Tvrtka je u potrazi za inovativnim digitalnim tehnologijama za maloprodajni sektor kako bi poboljšali poslovanje. Traži se ugovor o pružanju usluga.

Traže se proizvođači strojeva za punjenje ambalaže za mlijeko

Albanska tvrtka traži proizvođače strojeva za punjenje ambalaže za mlijeko. Tvrtka je specijalizirana u proizvodnji proizvoda od kozjeg mlijeka. Traži se komercijalni ugovor s tehničkom podrškom. Tvrtka je trenutno prisutna samo na nacionalnom i regionalnom tržištu, ali s vizijom proširenja na međunarodno tržište. Potencijalni partneri moraju imati iskustva u ovoj industriji.

MSP iz Velike Britanije traži tehnologije za analizu radi pronalaska lijekova

MSP iz Velike Britanije, koji pomaže tvrtkama s programima razvoja lijekova, traži nove analize i analitičke tehnike koje se mogu razviti za farmaceutsku industriju. MSP će pomoći tvrtkama po pitanju razvoja analiza iz područja stanične znanosti, molekularne biologije i biokemije za farmaceutsko tržište, a partnerstvo je predviđeno kroz ugovor o zajedničkom ulaganju.

Softverska rješenja za samostalnu vožnju u zračnoj i prijevoznoj logistici

Njemačka tvrtka s iskustvom u prijevoznoj logistici, traži ICT i softver tvrtke za zajedničko kreiranje softverske arhitekture za samostalnu vožnju u prijevozu prtljage, robe i parcela. Praćenje uživo i dugoročno praćenje trebalo bi omogućiti kratko vrijeme reakcije, tečan tijek rada te nadoknadu tzv. uskih grla. Traže se istraživački ugovori i ugovori o tehničkoj suradnji.

Poljska tvrtka iz područja prehrambenog sektora, traži proizvođače/dobavljače sirovih, jestivih orašastih plodova i sušenog voća

Poljska tvrtka specijalizirana za opskrbu sirovim, jestivim orašastim plodovima i sušenim voćem, traži ugovor o suradnji s novim proizvođačima/dobavljačima navedenih proizvoda u sklopu ugovora o distribuciji.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange