IZDVOJENI EEN POZIVI ZA SURADNJU

- Obzor 2020: Virtualni muzej i društvena platforma o europskom digitalnom nasljeđu, uspomenama, indetitetima i kulturnim interakcijama - Traži se partneri za konzorcij za projekt H2020 SCC-02-2016-17: Predstavljanje inovativnih prirodnih rješenja u gradovima - Traže se partneri za razvoj informacijskog softwarea za model upravljanja protupožarnom sigurnosti zgrada pomoću informacijskog modela zgrade - Traži se lagani prijenosni detektor curenja plina za istraživanje curenja podzemnih distributivnih plinskih cijevi - Razvoj web platforme za sustav nadzora energije - Poboljšani sustav hlađenja za izdržljivu industrijsku LED rasvjetu

Obzor 2020: Virtualni muzej i društvena platforma o europskom digitalnom nasljeđu, uspomenama, indetitetima i kulturnim interakcijama

Sveučilište iz Ujedinjenog kraljevstva planira podnijeti prijavu u sklopu poziva na Obzor 2020: Virtualni muzej i društvena platforma o europskom digitalnom nasljeđu, uspomenama, identitetima i kulturnim interakcijama. Nositelj želi obuhvatiti kreativne, kulturološke i digitalne partnere za konzorcij u svrhu provedbe projekta.

Traži se partneri za konzorcij za projekt H2020 SCC-02-2016-17: Predstavljanje inovativnih prirodnih rješenja u gradovima

Škotsko istraživačko-razvojna tvrtka traži konzorcijske partnere za projekt Obzor 2020 SCC-02-2016-17. Cilj projekta je održivost razvojem prirodnih rješenja i tehnologija u brojnim gradovima. Traže se iskusni koordinatori projekta, gradski partneri, stručnjaci iz područja društvenih znanosti i drugi „zeleni“ stručnjaci.

Traže se partneri za razvoj informacijskog softwarea za model upravljanja protupožarnom sigurnosti zgrada pomoću informacijskog modela zgrade

Singapurska tvrtka koja se bavi razvojem softwarea za provođenje analize svojstava zgrada (npr., analiza osvjetljenosti suncem, prijenos topline ovojnice, simulacija vjetra) ugradnjom informacijskih modela zgrade, traži partnere za razvoj novog modela upravljanja protupožarnom sigurnosti koji sadrži simulacije požara i evakuacije što bi se integriralo u njihov software. Tražene vrste suradnje su ugovor o licenciranju, istraživanje i razvoj ili tehnička suradnja.

Traži se lagani prijenosni detektor curenja plina za istraživanje curenja podzemnih distributivnih plinskih cijevi

Singapurska tvrtka, koja provodi istraživanje o curenju zapaljivih plinova, traži lagani prijenosni detektor za curenje plina s visokom preciznošću i osjetljivošću za istraživanje curenja podzemnih distributivnih i stambenih plinskih cijevi. Tvrtka traži ugovor o licenci, ugovor o zajedničkom ulaganju, ugovor o tehničkoj suradnji te suradnju u istraživanju i razvoju.

Razvoj web platforme za sustav nadzora energije

Talijanska tvrtka, specijalizirana za razvoj prilagođenih sustava za daljinsko upravljanje proizvodnjom energije kod fotonaponskih i vjetroelektrana, traži partnere za razvoj web platforme nadzora energije. Zainteresirani partneri bi osim razvoja platforme trebali pružiti i tehničku podršku prilagodbe platforme za tehnologiju razvijenu za naručitelja. Partner treba potpuno razviti traženu tehnologiju sam ili zajedničkim razvojem. Traži se ugovor o tehničkoj suradnji.

Poboljšani sustav hlađenja za izdržljivu industrijsku LED rasvjetu

Austrijska tvrtka razvija LED rasvjetu za teške strojeve i za industrijsku uporabu. Takva rasvjeta mora izdržati jako teške i ponekad ekstremne uvjete. Buduća primjena u ovom polju zahtijeva učinkovitije hlađenje i nižu cijenu. Stoga tvrtka cilja na poboljšanje određenih komponenti LED sustava te s potencijalnim partnerima želi ostvariti tehničku suradnju, zajednički razvoj i ugovor o proizvodnji.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange