IZDVOJENI EEN POZIVI ZA SURADNJU

- H2020-LCE-2016-2017: Traže se partneri za razvoj nove generacije riječnih „piko hidro“ generatora - Traži se Eurostars partner za razvoj novih bioloških otopina za proizvodnju bilja - Traži se tehnologija za uklanjanje pesticida sa voća i povrća - Inovativno sveobuhvatno rješenje za djecu koja se boje liječnika i liječenja - Traže se partneri za razvoj ortopedske obuće za dijabetičare - Portugalska tvrtka transferira razne tehnološke inovacije s velikim tržišnim potencijalom iz Istočne Europe u Portugal, Švedsku i druge zemlje s ciljem komercijalizacije - Traži se inovativna tehnologija za ponovnu uporabu ili recikliranje industrijskog otpada

H2020-LCE-2016-2017: Traže se partneri za razvoj nove generacije riječnih „piko hidro“ generatora

Inženjerska tvrtka iz Velike Britanije planira razviti projekt za razvoj hidro generatora snage do 500W koji iskorištavaju snagu brzih i plitkih potoka i rijeka. Zahtjev je da građevinski radovi pri postavljanju generatora moraju biti minimalni kako bi bilo moguće lako postavljanje generatora u udaljenim ili nerazvijenim područjima. Tvrtka traži industrijske i istraživačke partnere radi provođenja daljnjih istraživanja i pripreme zajedničke prijave na otvoreni poziv H2020-LCE-2016-2017.

Traži se Eurostars partner za razvoj novih bioloških otopina za proizvodnju bilja

Francuska tvrtka specijalizirana za razvoj bioloških otopina za proizvodnju bilja priprema projektnu dokumentaciju za sljedeći Eurostars poziv. Cilj projekta je razviti novi biološki proizvod temeljen na mikoriznim gljivicama i štetnim rizo bakterijama. U potrazi su za malim i srednjim tvrtkama, istraživačkim i razvojnim institucijama te sveučilištima s iskustvom sa štetnim rizo bakterijama radi sporazuma o suradnji u istraživanju.

Traži se tehnologija za uklanjanje pesticida sa voća i povrća

Multinacionalna tvrtka, partner mađarske tvrtke za transfer tehnologije, je u potrazi za tehnologijom ili metodom za uklanjanje pesticida sa voća i povrća kako bi ih potrošači mogli jesti sigurno s minimalnom ili bez dodatne obrade nakon uzimanja iz hladnjaka. Tvrtka traži partnera koji je u potpunosti razvio traženu tehnologiju za ugovor o licenci tehnologije ili partnera s razvijenim radnim prototipom za zajednički razvoj putem tehničke suradnje.

Inovativno sveobuhvatno rješenje za djecu koja se boje liječnika i liječenja

Talijanska start-up tvrtka je razvila novo sveobuhvatno rješenje za smanjenje dječjih strahova i averzija prema posjetu liječniku i samom liječenju. Rješenje uključuje digitalne i fizičke elemente (s aplikacijom za sve pametne telefone), za djecu koja se boje zubara ili liječnika. Tvrtka je u potrazi za distributerima medicinskih materijala, uglavnom dječje stomatologije, te su otvoreni za ugovore o tehničkoj suradnji ili komercijalne ugovore s tehničkom suradnjom.

Traže se partneri za razvoj ortopedske obuće za dijabetičare

Ruski istraživač specijaliziran u proizvodnji obuće je razvio koncept ortopedske obuće za dijabetičare. Nove cipele sprječavaju infekciju rana dijabetičkog stopala. Traže se partneri za znanstvenu suradnju, dovršenje istraživanja, testiranje i implementaciju tehnologije u praksi, sudjelovanje u natjecanjima.

Portugalska tvrtka transferira razne tehnološke inovacije s velikim tržišnim potencijalom iz Istočne Europe u Portugal, Švedsku i druge zemlje s ciljem komercijalizacije

Portugalska tvrtka transferira razne tehnološke inovacije s visokim tržišnim potencijalom iz Istočne Europe u Portugal, Švedsku i druge zemlje. Cilj je razvoj i komercijalizacija novih tehnologija i novih inovativnih proizvoda kao i ulaganje u slične projekte, posebno u proizvodnom sektoru, sektoru obnovljivih izvora električne energije, ekologije, poljoprivrede, itd. Tvrtka traži partnere uz komercijalni sporazum s tehničkom pomoći, financijski ugovor, ugovor o zajedničkom ulaganju, licencni ugovor.

Traži se inovativna tehnologija za ponovnu uporabu ili recikliranje industrijskog otpada

Talijanska tvrtka, koja radi u sektoru gospodarenja otpadom, je u potrazi za inovativnim tehnologijama za ponovnu uporabu ili recikliranje industrijskog otpada. Tvrtka je zainteresirana za ugovor o proizvodnji, komercijalni ugovor s tehničkom pomoći ili tehničkoj suradnji.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange