IZDVOJENI EEN POZIVI ZA SURADNJU

- H2020 SFS-10-2017: Češko sveučilište traži partnere za projekt istraživanja sekundarnih biljnih metabolita i malih interfernih ribonukleinskih kiselina kao alata u obrambenom sustavu bilja - Traže se industrijski proizvođači malih kotača za igračke opremljene sa kugličnim ležajem - H2020-BBI-JTI-2016: Industrija bazirana na biološkim proizvodima - Tema BBI-2016-S03: Otvorena platforma za inovacije koja za cilj ima jačanje suradnje i zajednički razvoj industrije (te pratećih sektora) bazirane na biološkim proizvodima - Traže se proizvođači hipoalergenske tkanine - Srpska tvrtka se bavi veleprodajom, uvozom i distribucijom lijekova te medicinskih uređaja - Sanacija urbanog kanalizacijskog mulja nakon obrade otpadnih voda - Rumunjski Internet distributer ekološke hrane, dodataka prehrani, medicinskih uređaja i kozmetike traži proizvođače

H2020 SFS-10-2017: Češko sveučilište traži partnere za projekt istraživanja sekundarnih biljnih metabolita i malih interfernih ribonukleinskih kiselina kao alata u obrambenom sustavu bilja

Češko sveučilište traži partnere (prvenstveno istraživačke institucije, ali i tvrtke) za rad na projektu H2020 SFS-10-2017: Istraživanja i pristupi za novonastale bolesti biljaka i stoke, primjena istraživanja i inovacije u dvije faze aplikacije. Ideja projekta ima za cilj proučavanje uloge sekundarnih biljnih metabolita i malih interfernih ribonukleinskih kiselina u održivoj proizvodnji usjeva.

Traže se industrijski proizvođači malih kotača za igračke opremljene sa kugličnim ležajem

Mlada francuska tvrtka projektira, razvija i prodaje drvena vozila (automobile, zrakoplove, motore) za djecu. Traže se industrijski proizvođači kotača u boji, s kugličnim ležajima, izrađenim od polietilena radi opremanja jednog modela igračke. Kotači trebaju biti dobre kvalitete radi sigurnosti mladih korisnika dugovječni. Traži se ugovor o proizvodnji te dugoročna suradnja s proizvođačkim partnerom.

H2020-BBI-JTI-2016: Industrija bazirana na biološkim proizvodima – Tema BBI-2016-S03: Otvorena platforma za inovacije koja za cilj ima jačanje suradnje i zajednički razvoj industrije (te pratećih sektora) bazirane na biološkim proizvodima

Bugarska akademska institucija priprema prijedlog istraživanja za projekt H2020-BBI-JTI-2016 – Industrija bazirana na biološkim proizvodima – Tema BBI-2016-S03: Otvorena platforma za inovacije koja za cilj ima jačanje suradnje i zajednički razvoj industrije (te pratećih sektora) bazirane na bio proizvodima. Traže se koordinatori i partneri (razvojne i istraživačke institucije te tvrtke) koji su uključeni u razvoj biološko baziranih proizvoda te primjenu istih u cilju razvoja novih rješenja u skladu sadašnjim i budućim tržišnim potrebama.

Traže se proizvođači hipoalergenske tkanine

Ruska tvrtka iz Kursk regije, koja proizvodi odjeću za bebe i dječju odjeću, traži za partnere proizvođače hipoalergenske tkanine u Europi radi ugovora o proizvodnji.

Srpska tvrtka se bavi veleprodajom, uvozom i distribucijom lijekova te medicinskih uređaja

Srpska tvrtka, specijalizirana za veleprodaju, uvoz i distribuciju lijekova i medicinskih uređaja, nudi usluge predstavništva takvih proizvoda na tržištu Srbije.

Sanacija urbanog kanalizacijskog mulja nakon obrade otpadnih voda

Talijanski sveučilišni istraživački tim, sa stručnjacima u području novih tehnoloških materijala, radi na novoj tehnologiji sanacije urbanog kanalizacijskog mulja nakon obrade otpadnih voda iskorištavajući potencijal određene vrste gline koja djeluje kao koagulant, čime se povećava učinkovitost tehnologije. Tim je u potrazi za sveučilištima ili razvojno istraživačkim institucijama radi suradnje u eksperimentalnoj fazi istraživanja u okviru sporazuma o suradnji u istraživanjima te industrijskim partnerima u okviru tehničke suradnje.

Rumunjski Internet distributer ekološke hrane, dodataka prehrani, medicinskih uređaja i kozmetike traži proizvođače

Rumunjska tvrtka specijalizirana za online prodaju/marketing ekološke hrane, dodataka hrani, kozmetike, medicinskih uređaja, pčelinjih proizvoda, proizvoda za njegu majke i djeteta, želi proširiti svoju ponudu djelujući kao distributer za strane proizvođače. Tvrtka ima svoju vlastitu distribucijsku mrežu u sastavu jednog od glavnih specijaliziranih portala na rumunjskom tržištu.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange