IZDVOJENI EEN POZIVI ZA SURADNJU

- Španjolsko sveučilište traži partnere za razvoj genetskih i socioloških testova u projektu za promociju mentalnog zdravlja i dobrobiti mladih osoba - Njemački konzorcij pokreće projekt za ponovnu uporabu, recikliranje i oporavak starih zgrada te je u potrazi za istraživačkim partnerima aktivnim u građevinskom sektoru koji mogu ponuditi svoje tehničko znanje - Britanska tvrtka traži senzorsko tehnološko rješenje za nadzor otpadnih voda - Kemijsko-istraživačka britanska tvrtka traži nove metodologije istraživanja i nove spojeve - Britanska distribucijska tvrtka traži inovativne prirodne proizvode i medicinske uređaje - Danska tvrtka traži proizvođače i/ili dobavljače ekoloških orašastih plodova i sjemenki - Crnogorska tvrtka nudi distribucijske usluge proizvođačima svježeg voća i povrća

Španjolsko sveučilište traži partnere za razvoj genetskih i socioloških testova u projektu za promociju mentalnog zdravlja i dobrobiti mladih osoba

Španjolsko sveučilište traži konzorcijske partnere za prijavu projekta pod pozivom H2020-SC1-PM-07-2017-A ”Promicanje mentalnog zdravlja i dobrobiti mladih osoba”. Ideja projekta je otkrivanje društvenih, genetskih i neurofizioloških rizičnih čimbenika za promicanje mentalnog zdravlja kao temeljnog načina sprječavanja psihičkih poremećaja od rane dobi. Koordinator nudi ugovore o istraživačkoj suradnji s (uglavnom) laboratorijima, istraživačkim centrima i drugim tvrtkama koje su zainteresirane za razvoj testova.

Njemački konzorcij pokreće projekt za ponovnu uporabu, recikliranje i oporavak starih zgrada te je u potrazi za istraživačkim partnerima aktivnim u građevinskom sektoru koji mogu ponuditi svoje tehničko znanje

Njemačko sveučilište sastavlja konzorcij za H2020 CIRC-01-2016-2017 poziv. Cilj projekta je razvoj novih procesa u kojima se stare zgrade koriste kao baza resursa za daljnju uporabu. Konzorcij traži tvrtke i istraživačke institucije koje su aktivne u građevinskom sektoru te imaju znanje i iskustvo u ponovnoj uporabi, recikliranju materijala te tehnologijama obnove. Traži se sporazum za rad na zajedničkom istraživanju.

Britanska tvrtka traži senzorsko tehnološko rješenje za nadzor otpadnih voda

Britanski MSP traži senzorsko tehnološko rješenje za praćenje vodostaja i kvalitete vode u kanalizacijskom sustavu u stvarnom vremenu radi omogućavanja boljeg upravljanja otpadnim vodama. Tvrtka traži tvrtke, sveučilišta ili istraživačke institucije radi zajedničke suradnje pod komercijalnim ugovorom s tehničkom pomoći.

Kemijsko-istraživačka britanska tvrtka traži nove metodologije istraživanja i nove spojeve

Britanska tvrtka traži partnere sa sveučilišta ili industrije s novim inovativnim metodologijama istraživanja u područjima farmaceutike, agrokemikalija, kao i novih saznanja u području novih materijala pod ugovorom o licenciranju ili komercijalnim ugovorom s tehničkom pomoći.

Britanska distribucijska tvrtka traži inovativne prirodne proizvode i medicinske uređaje

Britanska tvrtka sa sedištem u Sjevernoj Irski specijalizirana za distribuciju biljnih, homeopatskih, prirodnih dodataka prehrani i medicinskih uređaja, traži nove inovativne proizvode i uređaje za proširenje asortimana pod distribucijskim ugovorom.

Danska tvrtka traži proizvođače i/ili dobavljače ekoloških orašastih plodova i sjemenki

Danska tvrtka za uvoz i maloprodaju ekološke hrane je u potrazi za proizvođačima ekoloških orašastih plodova i sjemenki radi distribucije proizvoda na danskom tržištu. Tvrtka je u potrazi za bademima (Marcona), orasima, indijskim oraščićima, lješnjacima, pinjolima, pistacijama, quinoa sjemenkama, chia sjemenkama i ekološkim zelenim stolnim maslinama. Traži se ugovor o distribuciji.

Crnogorska tvrtka nudi distribucijske usluge proizvođačima svježeg voća i povrća

Crnogorski distributer voća i povrća je u potrazi za proizvođačima svježeg voća i povrća koje žele plasirati svoje proizvode na crnogorskom tržištu pod distribucijskim ugovorom.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange