IZDVOJENI EEN POZIVI ZA SURADNJU

- Obzor 2020 SFS-10-2017: Češko sveučilište traži projektne partnere i koordinatora za istraživanje brzog otkrivanja bakterija i virusa - Obzor 2020 MSCA-RISE-2015: Traže se projektni partneri za projekt obazrivog samoosnaživanja osoba s demencijom - Makedonski inovativni telekomunikacijski operater traži partnere za daljnji razvoj i implementaciju dronova primjenjivih u širokom rasponu industrijskih sektora i za zajedničku aplikaciju na EU projekte - Traži se inovativna tehnologija za proizvodnju gotovih betonskih elemenata - Poljska tvrtka traži istraživačke ustanove sa znanjem i iskustvom (know-how) o plinofikaciji biomase/celuloze - Nizozemski MSP, specijaliziran za uzgoj vrtnih biljaka, traži istraživačke institucije i/ili industrijske partnere za razvoj tehnologije ekstrakcije i aplikacije "zelenog" metilnog salicilata - Web platforma za zdravstveno praćenje pacijenata i telemedicinskih sustava

Obzor 2020 SFS-10-2017: Češko sveučilište traži projektne partnere i koordinatora za istraživanje brzog otkrivanja bakterija i virusa

Češko sveučilište traži konzorcijske partnere i koordinatora među MSP, sveučilištima i istraživačkim organizacijama za H2020-SFS-10-2017 poziv, tj. razvoj uređaja za brzu detekciju bakterija i virusa (patogeni tretman). Cilj projekta je razvoj ultrabrzog i točnog molekularnog dijagnostičkog instrumenta za detekciju bakterija ili virusa, npr. S.aureus, Teškog akutnog respiratornog sindroma (SARS) , Bliskoistočnog respiratornog sindroma (MERS).

Obzor 2020 MSCA-RISE-2015: Traže se projektni partneri za projekt obazrivog samoosnaživanja osoba s demencijom

Britansko sveučilište traži dva konzorcijska partnera za sudjelovanje u projektu obazrivog samoosnaživanja osoba s demencijom. Klijent je otvoren za iskazivanje interesa sveučilišnih i drugih partnera iz bilo koje zemlje EU koji djeluju u području zdravstvene zaštite, projektiranja okoliša, ICT ili izrađuju modele rješenja i prototipova.

Makedonski inovativni telekomunikacijski operater traži partnere za daljnji razvoj i implementaciju dronova primjenjivih u širokom rasponu industrijskih sektora i za zajedničku aplikaciju na EU projekte

Makedonska tvrtka je u potrazi za partnerom radi suradnje u razvoju dronova za određene industrijske sektore. Naglasak je na razvoju dronova upravljanih termo-vizijski, dužinskom kontrolom optike, kontrolom po linijama (trodimenzionalnih i termalnih). Tvrtka gradi istraživačko-razvojni odjel za dronove (UAV/RPAS) različitih industrijskih primjena koristeći WiMAX/LTE bežične komunikacijske standarde. Traže se MSP te istraživačko razvojni partneri radi istraživanja i zajedničkih pothvata.

Traži se inovativna tehnologija za proizvodnju gotovih betonskih elemenata

Francuski MSP, specijaliziran u proizvodnji i montaži gotovih betonskih elemenata, traži partnera koji ima inovativnu tehnologiju (patentirana tehnologija, oprema i sl.) koju je spreman podijeliti na novom europskom mjestu proizvodnje. Traži se ugovor o licenciranju ili ugovor o zajedničkom pothvatu. Francuska tvrtka nudi svoje znanje i iskustvo o proizvodnji gotovih betonskih elemenata i svoje strateško mjesto u Europi.

Poljska tvrtka traži istraživačke ustanove sa znanjem i iskustvom (know-how) o plinofikaciji biomase/celuloze

Poljska tvrtka koja radi na rješenjima lokalne proizvodnje električne energije te proizvodnje toplinske energije koristeći lokalna kruta goriva, je u potrazi za istraživačko-razvojnim institucijama sa znanjem u plinofikaciji biomase/celuloze. Tvrtka želi nadopuniti razrađeno rješenje za lokalnu proizvodnju električne i toplinske energije od biomase/celuloze putem rasplinjavanja s poznatim konvencionalnim rješenjima (dovod goriva, plinsko hlađenje, plinski motor, itd.). Tvrtka traži suradnju pod ugovorom o tehničkoj i istraživačkoj suradnji.

Nizozemski MSP, specijaliziran za uzgoj vrtnih biljaka, traži istraživačke institucije i/ili industrijske partnere za razvoj tehnologije ekstrakcije i aplikacije “zelenog” metilnog salicilata

Nizozemski MSP, specijaliziran za uzgoj širokog raspona vizualno privlačnih biljaka u velikoj količini, traži istraživačke institucije i/ili industrijske partnere za razvoj tehnologije ekstrakcije i aplikacije prirodnog metilnog salicilata iz Gaultheria Procumbens biljke. Tvrtka je u potrazi za partnerima za suradnju u okviru ugovora o licenci, istraživačkog ili ugovora o proizvodnji.

Web platforma za zdravstveno praćenje pacijenata i telemedicinskih sustava

Talijanska tvrtka koja proizvodi medicinske uređaje za praćenje, snimanje i obradu bio električnih signala ljudskog srca, traži partnere (trgovačka društva, izumitelje, sveučilišta ili istraživačko razvojne institucije) koje su u mogućnosti razviti/pružiti web platformu za zdravstveno praćenje pacijenata i telemedicinskih sustava radi proširenja palete proizvoda tvrtke i/ili nove primjene medicinskih proizvoda u području telemedicine i praćenja zdravlja.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange