IZDVOJENI EEN POZIVI ZA SURADNJU

- Inovativna uporaba plastičnog otpada - Britansko sveučilište traži industrijske partnere za istraživačku suradnju na 3D modeliranju - Stručnjaci u softverskom umrežavanju (SDN) - Traži se partner za suradnju na EUREKA programu: IP PBX (Software Based Multi-Tenant internet protocol private branch exchange) za Windows - Poljski poduzetnik traži nevladine organizacije, tvrtke, sveučilišta, istraživačke i razvojne institucije za prijavu na H2020 - Marie Sklodowska-Curie Actions – Mreža inovativnih treninga

Inovativna uporaba plastičnog otpada

Škotska tvrtka, koja se bavi obradom i reciklažom različitih vrsta otpada, traži inovativne načine recikliranja plastike za proizvodnju novih proizvoda, posebno polietilena visoke gustoće (HDPE), polipropilena (PP) i polietilena tereftalata (PET). Traži se suradnja s industrijskim ili akademskim partnerima koji ih mogu upoznati s inovativnim procesima kroz trgovačke ugovore s tehničkom suradnjom ili ugovore o licenci.

Britansko sveučilište traži industrijske partnere za istraživačku suradnju na 3D modeliranju

Britanski sveučilišni centar za istraživanje računalnih animacija traži industrijske partnere za sklapanje ugovora o istraživačkoj suradnji na 3D modeliranju u sljedećim područjima: učinkovito modeliranje skica, fizička i podatkovna animacijska tehnika virtualnih modela, vremensko-prostorna rekonstrukcija koristeći ODE otvorene površine i stvaranje i animiranje virtualnih likova koristeći PDE geometrijsko modeliranje i simulaciju.

Stručnjaci u softverskom umrežavanju (SDN)

Švedski poduzetnik, koji radi na razvoju softvera kako bi optimizirao vrijeme i izvedbu sustava pomoću jedinstvene tehnologije za predviđanje kašnjenja u podatkovnim mrežama i razine smetnje. Tvrtka traži stručnjake koji bi mogli pomoći u postavljanju poslovne strategije za provedbu tehnologije usmjeravanja prometa u realnom vremenu u svrhu softverskih umrežavanja. Tvrtka je zainteresirana za bilo koji oblik ugovora o tehničkoj suradnji.

Traži se partner za suradnju na EUREKA programu: IP PBX (Software Based Multi-Tenant internet protocol private branch exchange) za Windows

Mali poduzetnik iz Turske planira predati prijavu projekta unutar EUREKA poziva. Cilj projekta je razviti IP PBX (Software Based Multi-Tenant internet protocol private branch exchange) za Windows. Traže se projektni partneri koji imaju iskustva u upravljanju virtualnim uređajem (Virtual Machine Manager ili Hypervisor), IP PBX-u, jedinstvenom komunikacijskom sustavu, od kojih se očekuje razvoj jedinstvenih komunikacijskih značajki traženog proizvoda.

Poljski poduzetnik traži nevladine organizacije, tvrtke, sveučilišta, istraživačke i razvojne institucije za prijavu na H2020 – Marie Sklodowska-Curie Actions – Mreža inovativnih treninga

Poduzetnik iz Poljske je u potrazi za najmanje tri partnera u svrhu prijave na Horizon2020 – Marie Sklodowska-Curie Actions – Mreža inovativnih treninga. Projekt sadrži komponente istraživanja i obuke i namijenjen je mladim istraživačima čija je uloga razviti univerzalne alate koji podupiru razvoj djece u dobi od 6 do 12 godina. Klijent traži suradnju s nevladinim organizacijama, tvrtkama, sveučilištima i istraživačkim institucijama.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange