IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Smart Plan Disease Identificication (SPDI): Anamnestički i foto sustav za identifikaciju i predviđanje geo-biljnih bolesti (H2020-ICT-16-2015) - Traže se partneri u sektoru sušenja bilja/hrane za krajnje korisnike namijenjenih razvoju novih tehnologija u sušenju začinskog bilja (H2020-FTI1-Pilot ili EUROSTARS 2) - Tehnologije za kreativne industrije, društvene medije i konvergenciju – testiranje višeuslužne urbane stanice za mobilnu i digitalnu širokopojasnu mrežu (H2020-ICT-19) - Održivost sigurnosti hrane – traže se partneri za projekt inovativnih sustava za testiranje „elektro-kulture“ (H2020-SFS-2015-1) - Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja - Traže se novi sistemi za vaganje

Smart Plan Disease Identificication (SPDI): Anamnestički i foto sustav za identifikaciju i predviđanje geo-biljnih bolesti (H2020-ICT-16-2015)

Talijanska istraživačka organizacija priprema prijedlog projekta za natječaj H2020-ICT-16-2015 – Poziv Istraživanje & inovacije, tema: Big data – istraživanje. SPDI projekt je dizajniran za uvođenje novih pametnih foto sustava za identifikaciju i predviđanje biljnih bolesti. Traže se sveučilišta, istraživačko-razvojne institucije ili mali i srednji poduzetnici sa eksetnzivnim iskustvom u domeni fitopatlogije koji bi bili zaduženi za aktivnost bio kustosa i savjetodavne aktivnosti.

Traže se partneri u sektoru sušenja bilja/hrane za krajnje korisnike namijenjenih razvoju novih tehnologija u sušenju začinskog bilja (H2020-FTI1-Pilot ili EUROSTARS 2)

Francuski start-up u području poljoprivredne razvija novu tehnologiju za sušenje začinskog bilja koristeći manje energije i uključujući stvaranje dodane vrijednosti trenutnom nusproizvodu. Tvrtka traži partnere za razvoj za istraživačkog projekta pod shemom Fast Track to Innovation Pilot scheme (alternativa za Eurostars 2) za ocjenjivanje tehnologije na industrijskoj ljestvici. Traže se dobavljači bilja i sjemena te proizvođači hrane za krajnje korisnike.

Tehnologije za kreativne industrije, društvene medije i konvergenciju – testiranje višeuslužne urbane stanice za mobilnu i digitalnu širokopojasnu mrežu (H2020-ICT-19)

Francuski mali poduzetnik traži partnere za uključivanje u francusko-kanadski konzorcij za prijavu projekta na natječaj H2020-ICT-19 Tehnologije za kreativne industrije, društvene medije i konvergenciju – testiranje višeuslužne urbane stanice za mobilnu i digitalnu širokopojasnu mrežu.

Konzorcij ima za cilj osmisliti i testirati novu urbanu stanicu visoke učinkovitosti za mrežu LTE/4G-WIMAX mobilnih telefona i uređaja. Planirano je opremiti stanicu sa visokim protokom prometa poput podzemnih stanica ili trgovačkih centara.

Održivost sigurnosti hrane – traže se partneri za projekt inovativnih sustava za testiranje „elektro-kulture“ (H2020-SFS-2015-1)

Makedonski poljoprivredni institut razvija projekt za održivost sigurnosti hrane i traži projektne partnere sa iskustvom u inovativnim sustavima testiranja „elektro-kulture“, posebno u izboru vinove loze i mogućnostima primjene kod drugih biljnih vrsta. Projekt ima za cilj razvoj inovativnih rješenja za sigurniju, bržu, povoljnju i lakšu selekciju (uzgoj) superiornih jedinki određenih biljnih vrsta.

Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja

Tvrtka iz Sjevernoistočne Poljske, koja se bavi poizvodnjom hladno prešanog ulja, uljane repice i hladno prešanog lanenog ulja, traži tehnologiju kojom bi poboljšala proizvodni proces. Tehnologija bi trebala omogućavati obradu 30 kg sirovine po satu koristeći najnižu temperaturu tijekom procesa. Tehnologija bi trebala biti u potpunosti razvijena. Traži se licencni ili trgovački ugovor uz tehničku asistenciju.

Traže se novi sistemi za vaganje

Francuska tvrtka traži nove mogućnosti za sisteme vaganja. Tvrtka želi pronaći nova pametna rješenja za vaganje različitih sirovih tekućih i/ili čvrstih materijala koji se nalaze unutar posude. Zainteresirani su za tehnologiju koja bi mogla biti postavljena unutar uređaja. Ugovori o suradnji će biti uzeti na razmatranje ovisno o fazi razvoja predložene tehnologije.

X
Secured By miniOrange