IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Traže se partneri na projektu za inovativno testiranje „elektro-kultura“ (H2020-SFS-2015-2) - Tvrtka razvija hardversko rješenje za biometrijske multimodalne i univerzalne osobne sustave za prikupljanje podataka (BIMS-AQS) (H2020-BES-06-2015) - Inovativna tehnologija za međunarodno slanje mobilnih poruka prilagođena na više jezika - Visokoučinkovit koncept cilindarskih motora s unutarnjim izgaranjem - Traži se proces proizvodnje rekombinantnog enzima u bakulovirusnom/sf9 staničnom sustavu - Nizozemska tvrtka, koja razvija inovativne proteze za dojke, je u potrazi za određenim materijalom

Traže se partneri na projektu za inovativno testiranje „elektro-kultura“ (H2020-SFS-2015-2)

Makedonski institut za poljoprivredu razvija projekt unutar natječaja H2020-SFS-2015-2: Održiva sigurnost hrane i traži iskusne projektne partnere u inovativnim testiranjima sustava „elektro-kultura“, posebno za vinove loze te mogućnosti primjene na drugim vrstama biljaka. Cilj projekta je inovativno rješenje za sigurniji, brži, jeftiniji i lakši način odabira vrhunskih sorti određene vrste biljaka.

Tvrtka razvija hardversko rješenje za biometrijske multimodalne i univerzalne osobne sustave za prikupljanje podataka (BIMS-AQS) (H2020-BES-06-2015)

Latvijska tvrtka, specijalizirana za IT rješenja i usluge sa sve većim prisustvom na međunarodnim tržištima, je u potrazi za partnerima (velikim, malim i srednjim tvrtkama) i akademsko-istraživačkim organizacijama u svrhu razvoja biometrijskih multimodalnih i univerzalnih osobnih sustava za prikupljanje podataka (BIMS-AQS). Specijalizirana područja partnera trebaju biti biometrija i hardverska proizvodnja. Traži se partner za razvoj hardvera u svrhu prijave na natječaj H2020-BES-06-2015.

Inovativna tehnologija za međunarodno slanje mobilnih poruka prilagođena na više jezika

Izraelska tvrtka traži tehnologiju za međunarodno slanje mobilnih poruka, i to MMS (eng. Multimedia Message Service) i SMS poruka (eng. Short Message Service). Poželjni stupanj razvoja je potpuno dovršena tehnologija prilagođena na više jezika za prosljeđivanje poruka u kratkom vremenskom roku.

Visokoučinkovit koncept cilindarskih motora s unutarnjim izgaranjem

Francuska tvrtka specijalizirana za inovativne mehaničke sustave automobilskih i ostalih aplikacija, traži visokoučinkovit koncept za motore automobila. Novi koncept predstavlja motor s unutarnjim izgaranjem koji nema nikakvih kontakta između klipa i cilindra u cilju povećanja učinkovitosti, kako u pogledu tehničkih svojstava, tako i u smanjenju štetnih emisija. Tvrtka traži tehničku ili znanstvenu (istraživačku) suradnju (mogućnost razvitka zajedničkog projekta) u cilju izrade prvog prototipa.

Traži se proces proizvodnje rekombinantnog enzima u bakulovirusnom/sf9 staničnom sustavu

Francuska biotehnološka tvrtka je u potrazi za inovativnim procesom proizvodnje rekombinantnog enzima u bakulovirusnom/sf9 staničnom sustavu. Tvrtka ima za cilj razviti novi lijek za liječenje rijetkih bolesti i raka. Traži se zajedničko ulaganje ili ugovor o proizvodnji s biotehnološkom tvrtkom specijaliziranoj u proizvodnji bakulovirusnog/sf9 staničnog sistema. Tražena tehnologija može biti u fazi laboratorijskog razvoja ili potpuno razvijena.

Nizozemska tvrtka, koja razvija inovativne proteze za dojke, je u potrazi za određenim materijalom

Nizozemski tim stručnjaka razvija 3D tiskani protetski nadomjestak za dojke. Uz korištenje tehnike skeniranja tijela, koja je ugrađena u aplikaciju, protetski nadomjestak za dojke je potpuno prilagođen i savršeno se uklapa. Tvrtka je u potrazi za određenim materijalom u svrhu daljnjeg razvoja proizvoda i njegovog plasiranja na tržište. Materijal treba biti pogodan za 3D tiskanje te sadržavati silikon s potrebnim svojstvima. Tvrtka traži licencni ugovor ili ugovor o tehničkoj suradnji.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange