IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Traži se partner za slanje projektnog prijedloga unutar programa H2020-GV-8-2015 – poboljšanje svojstava električnih vozila - H2020: Traže se klinički istraživači i industrijski proizvođači funkcionalne hrane koja sadrži dijetna vlakna za proučavanje raka debelog crijeva kod pacijenata sa sindromom Lynch - Turska tvrtka za obradu metala traži nove tehnologije kojima bi se promijenio i smanjio veliki udio korištenja vode i kemikalija u procesu proizvodnje - Nova tehnološka i poslovna rješenja za dezinfekciju rublja - Bugarska tvrtka traži tehnologiju za proizvodnju ličinki muha - Bežični medicinski senzor - Traži se inovativna tehnologija istiskivanja sirovih materijala i dodataka za proizvodnju žitnih pahuljica - Mikro hidroturbine koje koriste pad otpadnih voda iz njihovog sustava pročišćavanja - Potražnja za novom tkaninom koja proizvodi električnu energiju - Ušteda energije u poslovnim zgradama koje koriste analizu podataka - Traži se daljnji zajednički razvoj platforme za praćenje i poboljšanje fermentacije tijekom procesa proizvodnje vina - Traži se razvoj vlaknastih lasera snage 500 W

Traži se partner za slanje projektnog prijedloga unutar programa H2020-GV-8-2015 – poboljšanje svojstava električnih vozila

Grčki istraživački centar traži partnere za slanje prijedloga unutar H2020-GV-8-2015. Cilj projekta je razvoj elektroničkog energetskog sustava za električna vozila koji će optimizirati svojstva napajanja (super-brzo punjenje) te koji će pružiti podršku komunikacije između poboljšanog upravljačkog sustava za baterije (eng. Battery Management System) i električnog vozila. Traže se ICT stručnjaci i stručnjaci za baterije kao i tvrtke za testiranje sustava u stvarnom okruženju.

H2020: Traže se klinički istraživači i industrijski proizvođači funkcionalne hrane koja sadrži dijetna vlakna za proučavanje raka debelog crijeva kod pacijenata sa sindromom Lynch

Španjolska istraživačka grupa sa sveučilišnog istraživačkog instituta za rak priprema istraživački projekt H2020 (Zdrava i sigurna hrana) o prehrani kako bi se proučio utjecaj “nutraceutical” spojeva (napola hrana – napola lijek) kao prevencija raka debelog crijeva kod pacijenata sa sindromom Lynch. Traže se klinički stručnjaci i istraživačke grupe koje proučavaju sindrom Lynch, rak debelog crijeva, markere molekularne biologije, imunološke markere i sl. Također, traže se i industrije koje proizvode funkcionalnu hranu koja sadrži dijetna vlakna.

Turska tvrtka za obradu metala traži nove tehnologije kojima bi se promijenio i smanjio veliki udio korištenja vode i kemikalija u procesu proizvodnje

Turska tvrtka za obradu metala traži inovativnu tehnologiju kojom bi se smanjio udio potrošene vode i kemikalija u procesu proizvodnje. Tvrtka se bavi obradom metala i dobavljanjem strojeva za automobilsku industriju, a u procesu proizvodnje koriste cinkov fosfat kao sredstvo za posljednju obradu površina. Traži se ugovor o tehničkoj suradnji i komercijalni ugovor s tehničkom podrškom.

Nova tehnološka i poslovna rješenja za dezinfekciju rublja

Belgijska multinacionalna tvrtka traži nove tehnologije i pristupe u dezinfekciji odjeće za profesionalnu uporabu. Traži se tehnička suradnja s tvrtkama ili istraživačkim centrima koji imaju iskustva u proizvodnji kemijskih sredstava i deterdženata za čišćenje odjeće.

Bugarska tvrtka traži tehnologiju za proizvodnju ličinki muha

Bugarski proizvođač mesa peradi i prerade otpada peradi traži tehnologiju za proizvodnju ličinki muha koje će se koristiti kao dodatak hrani za životinje. Traži se komercijalni ugovor uz tehničku podršku.

Bežični medicinski senzor

Španjolska tehnološka tvrtka, koja se bavi daljinskim nadziranjem pacijenata, je zainteresirana za stupanje u kontakt s pružateljima usluga novih bežičnih medicinskih senzora. Zainteresirane tvrtke bi uz senzor trebale ponuditi i tehničku podršku radi ugradnje u tehnologiju španjolskog podnositelja zahtjeva. Traži se komercijalni ugovor uz tehničku podršku.

Traži se inovativna tehnologija istiskivanja sirovih materijala i dodataka za proizvodnju žitnih pahuljica

Izraelska tvrtka traži tehnologiju, osnovni materijal i dodatke za proizvodnju žitnih pahuljica procesom istiskivanja. Tehnologija bi trebala težiti zdravijem energetskom proizvodu, uz umjereni sadržaj soli i šećera kao i funkcionalnih dodataka. Traži se tehnologija koja je u fazi koncepta, istraživanja i razvoja ili potpuno razvijena odnosno spremna za uporabu.

Mikro hidroturbine koje koriste pad otpadnih voda iz njihovog sustava pročišćavanja

Velika škotska vodouslužna tvrtka želi istražiti potencijal povratka utrošene energije za pročišćenje otpadnih voda ugradnjom lokalnih obnovljivih izvora energije na mjesta gdje to sada nije moguće. Traži se industrijski partner koji će prikazati ili razviti tehnologiju jeftinih mikro hidroelektrana koje imaju mogućnost rada s pročišćenim otpadnim vodama.

Potražnja za novom tkaninom koja proizvodi električnu energiju

Talijanski inovativni laboratorij i talijanska tvrtka koja se bavi dizajniranjem namještaja, traže novu tkaninu kako bi stvorili i proizveli novi inovativni proizvod. Tražena tkanina bi trebala biti sposobna pretvoriti „Wi-Fi“ ili druge elektromagnetske valove u električnu energiju. Traži se komercijalni ugovor uz tehničku podršku ili ugovor o tehničkoj suradnji s potencijalnim ponuđačima tehnologije.

Ušteda energije u poslovnim zgradama koje koriste analizu podataka

Indijska tvrtka za pružanje energetskih usluga traži inovativnu tehnologiju za naknadnu ugradnju koja omogućuje očuvanje energije u zgradama, energije analize podataka i tehnologije očuvanja energije u grijanju, ventilaciji i klimatizaciji, perilicama rublja i drugoj opremi, rashladnim tornjevima i sl. Tehnologijski partner mora biti sposoban raditi na projektu inovativnog očuvanja energije za razne prethodno navedene koristi. Traži se tehnička i/ili razvojna suradnja.

Traži se daljnji zajednički razvoj platforme za praćenje i poboljšanje fermentacije tijekom procesa proizvodnje vina

Slovenska tvrtka je razvila interaktivnu platformu koja daje novi pristup vrlo tradicionalnoj industriji proizvodnje vina. Platforma koja koristi internetsku vezu pri kontroli proizvodnje vina je fokusirana na proces fermentacije. Osnova platforme je senzor za mjerenje šećera kojeg je razvila tvrtka. Tvrtka je zainteresirana za pronalazak partnera koji će raditi na zajedničkom daljnjem razvoju platforme kroz ugovor o tehničkoj suradnji.

Traži se razvoj vlaknastih lasera snage 500 W

Ruska tvrtka razvija patentnu konstrukciju jeftinih vlaknastih lasera za obradu materijala snage ne manje od 500 W te zatim i njihovu proizvodnju. Tvrtka treba znanstvenog ili tehničkog partnera koji posjeduje kompentencije za razvoj i proizvodnju aktivnih optičkih vlakana s određenim parametrima kroz komercijalni ugovor uz tehničku suradnju, ugovor o zajedničkom ulaganju, licenciranje i/ili ugovor o razvojnoj suradnji.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange