IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Obzor 2020 MSCA-ITN-ETN Europske mreže za osposobljavanje: traže se partneri iz područja farmacije i biotehnologije za prijedlog projekta MSCA-ITN-ETN - Istraživački centar iz Kijeva traži nove tehnologije za fazno promjenjive materijale - Talijanski obrt za ručnu izradu nakita traži stručnjake za plastične materijale - Belgijski dizajner odjeće za muškarce u potrazi je za proizvođačem pletenih kapa i čarapa - Tvrka iz Crne Gore nudi distribuciju umjetničkih materijala - Tvrtka iz Londona u potrazi je za ugovorom o distribuciji sa svrhom distribucije prehrambenih proizvoda - E-trgovina softverima iz Poljske u potrazi je za online trgovinama koje koriste Shopify platformu, a zainteresirane su za testiranje novih aplikacija - Slovenska tvrtka traži dobavljača svih vrsta debala i drvenih ploča za gradnju i stolarsku industriju te dobavljača drva za ogrjev

Obzor 2020 MSCA-ITN-ETN Europske mreže za osposobljavanje: traže se partneri iz područja farmacije i biotehnologije za prijedlog projekta MSCA-ITN-ETN

Istraživačko-tehnološka organizacija iz Mađarske traži partnere iz farmaceutske i biotehnološke industrije koji bi se uključili u prijedlog projekta Europskih mreža za osposobljavanje MSCA-ITN-ETN. Prijedlog će uspostaviti mrežu za osposobljavanje u koju će biti uključeni stručnjaci iz akademskih i privatnih tvrtki, koji će se baviti različitim značajkama neprirodnih peptidnih spojeva.

 

Istraživački centar iz Kijeva traži nove tehnologije za fazno promjenjive materijale

Ukrajinski istraživački centar, usmjeren na naprednu toplinsku tehnologiju, traži nove tehnologije za fazno promjenjive materijale (PCM). U obzir dolazi ugovor o licenci, istraživanju, tehnološkoj suradnji ili prodajni ugovor uz tehničku potporu, s partnerom koji je specijaliziran za proizvodnju ili razvoj proizvoda i tehnologija za fazno promjenjive materijale.

 

Talijanski obrt za ručnu izradu nakita traži stručnjake za plastične materijale

Talijanski obrt, koji djeluje u kreativnom sektoru i nudi ručno izrađen nakit od polietilentereftalata (PET), u potrazi je za tehničarima ili stručnjacima za preradu polietilentereftalata ili plastičnih materijala koji su po strukturi slični PET plastici, pod ugovorom o tehnološkoj suradnji ili ugovorom o uslugama.

 

Belgijski dizajner odjeće za muškarce u potrazi je za proizvođačem pletenih kapa i čarapa

Dizajner linije odjeće za muškarce traži proizvođača koji je u mogućnosti proizvesti pletene kape i čarape različitog dizajna. U potrazi su za malom tvrtkom iz Europe za dugoročnu suradnju pod ugovorom o proizvodnji.

 

Tvrka iz Crne Gore nudi distribuciju umjetničkih materijala

Tvrtka iz Crne Gore, koja se bavi distribucijom umjetničkih materijala: okvira, kistova, platna, vodenih, akrilnih, uljnih boja i drugih proizvoda, nudi usluge distribucije.

 

Tvrtka iz Londona u potrazi je za ugovorom o distribuciji sa svrhom distribucije prehrambenih proizvoda

Londonska tvrtka je u potrazi za proizvođačima hrane i pića pod ugovorom o distribucijskim uslugama. Tvrtka osnovana 2014. godine već surađuje s londonskim restoranima, caffe barovima i lokalnim dućanima koji su u potrazi za novim prehrambenim proizvodima i napicima poput čajeva, kave, voćnih sokova i bezalkoholnih pića te raznih umaka, maslinova i suncokretova ulja.

 

E-trgovina softverima iz Poljske u potrazi je za online trgovinama koje koriste Shopify platformu, a zainteresirane su za testiranje novih aplikacija

Poljska tvrtka trenutno razvija aplikacije za Shopify platformu koje će pomoći vlasnicima trgovina da steknu bolji uvid u ponašanje potrošača. Cilj koji žele postići je napraviti učinkoviti proizvod za što im je potrebna povratna informacija potencijalnih klijenata koji bi testirali njihove aplikacije. Traži se ugovor o istraživačkoj suradnji.

 

Slovenska tvrtka traži dobavljača svih vrsta debala i drvenih ploča za gradnju i stolarsku industriju te dobavljača drva za ogrjev

Slovenska tvrtka potrošačima nudi širok raspon debala i drugih proizvoda za gradnju i stolariju, kao i usluge koje su usko povezane sa stolarijom. Tvrtka traži dobavljače drveta i drugih proizvoda vezanih uz navedeni sektor. Traži se ugovor o distribuciji.

X
Secured By miniOrange