IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Rumunjski prodavač prirodne kozmetike je u potrazi za prirodnom hranom i kozmetikom - Češki MSP u potrazi je za tehnologijom koja reciklira iskorištene jednokratne pelene u ekološki prihvatljivom smislu - Talijanski MSP traži prirodni papir za pakiranje hrane - Njemačka online trgovina traži proizvode za kućnu njegu, pokretljivost, rehabilitaciju, dijabetes i anti-dekubitus - MSP iz Njemačke traži partnera u proizvodnji za inovativne jahte (katamarane) - Traže se stručnjaci za razvoj inovativnih industrijskih maziva visokih performansi - Finska tvrtka, koja se bavi proizvodnjom obuće, traži europske partnere - Slovenski proizvođač mliječnih proizvoda traži dobavljače ambalaže (čaše, posude, boce)

Rumunjski prodavač prirodne kozmetike je u potrazi za prirodnom hranom i kozmetikom

Rumunjski distributer prirodne kozmetike, prirodnih dodataka i zdrave hrane u potrazi je za prirodnim, ekološkim i biološkim sirovinama, hranom i kozmetikom koja bi se prodavala u specijaliziranoj trgovini u Rumunjskoj. Nudi se ugovor o distribuciji.

 

Češki MSP u potrazi je za tehnologijom koja reciklira iskorištene jednokratne pelene u ekološki prihvatljivom smislu

Češka tvrtka, specijalizirana za usluge uvoza i distribucije medicinskih potrepština, uređaja i pomagala, uključujući sustave za odlaganje pelena, traži nove metode za recikliranje iskorištenih pelena. Nudi se prodajni ugovoro uz tehničku potporu.

 

Talijanski MSP traži prirodni papir za pakiranje hrane

Talijanski MSP planira lansirati novi asortiman proizvoda koji bi se temeljio na prirodnom papiru za pakiranje hrane, s ciljem omogućavanja održivog pristupa proizvodnom ciklusu. MSP je u potrazi za inovativnim papirom koji je baziran na poljoprivrednom otpadu ili alternativnim vlaknima (konoplja, lan, šećerna trska), a koristio bi se primarno za pakiranje hrane. U obzir dolazi ugovor o istraživanju, tehnološkoj suradnji ili prodajni ugovor uz tehničku potporu.

 

Njemačka online trgovina traži proizvode za kućnu njegu, pokretljivost, rehabilitaciju, dijabetes i anti-dekubitus

MSP iz Njemačke, specijaliziran u području proizvoda za kućnu njegu, traži proizvode za kućnu njegu, pokretljivost, rehabilitaciju, dijabetes, anti-dekubitus i sl. kako bi proširio svoju ponudu. MSP ima B2C online trgovinu s ciljem plasiranja proizvoda na tržište. U obzir dolazi ugovor o distribuciji.

 

MSP iz Njemačke traži partnera u proizvodnji za inovativne jahte (katamarane)

MSP iz Njemačke razvilo je tehnologiju za proizvodnju trupova za jahte s promjenjivom širinom. Tehnologija je kroz nekoliko godina uspješno testirana na prototipu katamarana s promjenjivom širinom te je postala spremna za tržište. U obzir dolazi ugovor o proizvodnji  s partnerskim brodogradilištem koje ima iskustva s tehnologijom vakumske infuzije, izgradnjom jahti i serijskom proizvodnjom infrastrukture.

 

Traže se stručnjaci za razvoj inovativnih industrijskih maziva visokih performansi

Njemački dobavljač maziva proizvedenih po narudžbi je u potrazi za stručnjacima koji bi mu pomogli u razvoju krutih maziva za industrijsku primjenu (metalna industrija, cementna industrija, itd.). Konačni proizvod trebao bi osigurati poboljšane performanse, lakše korištenje i duži životni vijek strojnih dijelova, uz niže troškove nego kod tekućih maziva. Tvrtka je u potrazi za suradnjom u obliku savjetodavnih usluga i ugovora o tehničkoj suradnji.

 

Finska tvrtka, koja se bavi proizvodnjom obuće, traži europske partnere

Proizvođač zimske i sportske obuće iz Finske traži nove partnere za izradu gornjišta obuće. U obzir dolazi partnerstvo temeljeno na podugovaranju ili ugovoru o proizvodnji.

 

Slovenski proizvođač mliječnih proizvoda traži dobavljače ambalaže (čaše, posude, boce)

Slovenski proizvođač mliječnih proizvoda traži pouzdane EU dobavljače ekonomski i ekološki prihvatljive ambalaže. U obzir dolazi ugovor o distribuciji i/ili ugovor o proizvodnji.

X
Secured By miniOrange