IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Francuska tvrtka je u potrazi za akademskom ili IT tvrtkom koja bi postala partner u projektnom prijedlogu za Obzor2020 “Big Data solutions for Energy“ - Traži se partner za FTI projektni prijedlog za uvođenje gumenih spojeva s ne vulkaniziranom gumom na tržište - Traže se tvrtke ili istraživački centri za razvoj inovativnih proizvodnih metoda u svrhu izrade elemenata za rotore i statore turbostrojeva - Tvrtka iz Bugarske je u potrazi za proizvođačem destilatora - Tvrtka iz Srbije traži partnere koji posjeduju znanje i iskustvo o LED 3D znakovima - Traži se partner za tehnološka ulaganja - Nizozemsko osiguravajuće društvo u potrazi je za pametnim sustavom, kombinacijom tehnologija i metoda za sprječavanje i signalizaciju požara u dimnjacima - Traži se tehnologija za izradu savitljivih ekrana u dizajnu interijera i za oglašavanje na izložbama

Francuska tvrtka je u potrazi za akademskom ili IT tvrtkom koja bi postala partner u projektnom prijedlogu za Obzor2020 “Big Data solutions for Energy“

Francuska start-up tvrtka, specijalizirana za poslovnu inteligenciju i baze podataka, u potrazi je za europskim partnerima kako bi postali dio Obzor2020 konzorcija za projektni prijedlog pod nazivom “Big Data Solutions for Energy DT-ICT-11-2019”. U obzir uglavnom dolaze akademske i I&R institucije: Sveučilišta, I&R centri te centri za transfer tehnologije. Konzorcij je također u potrazi za IT arhitektima i integratorima te softver programerima. Tvrtka će uzeti u obzir sve prijedloge.

 

Traži se partner za FTI projektni prijedlog za uvođenje gumenih spojeva s ne vulkaniziranom gumom na tržište

Europska udruga sa sjedištem u Bruxellesu koordinira konzorcij za podnošenje FTI projektnog prijedloga. Cilj projekta je uvođenje jeftinijih i ekonomičnijih rješenja u industriji gume. Cilj bi se ostvario uvođenjem i ocjenjivanjem nove tehnologije koja može pretvoriti gumeni otpad u regeneriranu gumu i komercijalizacijom novog materijala i tehnologije. Konzorcij je u potrazi za MSP-ovima s iskustvom u regeneriranju gume za partnerstvo u projektu.

 

Traže se tvrtke ili istraživački centri za razvoj inovativnih proizvodnih metoda u svrhu izrade elemenata za rotore i statore turbostrojeva

Talijanska tvrtka, specijalizirana u proizvodnji sustava energije za organski Rankinov ciklus (ORC) iz obnovljivih izvora energije, patentirala je inovativnu metodu proizvodnje za sastavne dijelove turbostrojeva, osobito oštrice. Tvrtka je u potrazi za partnerima koji su zainteresirani za razvoj novih metoda proizvodnje pod ugovorom o tehničkoj suradnji. Ugovor o zajedničkom pothvatu ili ugovor o proizvodnji dolazi u obzir s tvrtkama koje su u mogućnosti ponuditi trajnu suradnju.

 

Tvrtka iz Bugarske je u potrazi za proizvođačem destilatora

Bugarska tvrtka, koja zadnjih 15 godina radi u području proizvodnje medicinskih i aromatičnih biljaka te eteričnih ulja, u potrazi je za proizvođačem destilatora koji može proizvesti pokretni destilator za bilje i biljke kapaciteta 2000, 3000, 4000 ili 5000 litara. U obzir dolazi ugovor o proizvodnji.

 

Tvrtka iz Srbije traži partnere koji posjeduju znanje i iskustvo o LED 3D znakovima

Tvrtka iz Srbije, specijalizirana u području dizajna, inženjeringa i proizvodnje vanjske i unutarnje signalizacije, znakova i promotivnog materijala, traži nove partnere koji posjeduju znanje i iskustvo o LED 3D znakovima spremno za transfer tehnologije.

 

Traži se partner za tehnološka ulaganja

Tvrtka iz Makedonije koja se bavi ekološkom proizvodnjom, u potrazi je za partnerom u svrhu tehnoloških ulaganja za dio proizvodnje koji se bavi proizvodima za poljoprivredu i ekologiju. Ulaganje bi se koristilo za opremu koja je potrebna za dovršavanje linije proizvoda. Tvrtka je zainteresirana za ugovor o zajedničkoj suradnji.

 

Nizozemsko osiguravajuće društvo u potrazi je za pametnim sustavom, kombinacijom tehnologija i metoda za sprječavanje i signalizaciju požara u dimnjacima

Osiguravajuće društvo iz Nizozemske traži metode i tehnologije za sprječavanje požara u dimnjacima. U potrazi su za tvrtkama koje rade na sustavima za otkrivanje požara i/ili IoT (signalizacija/mjerenje) kako bi pomogli u razvoju novog pametnog sustava za otkrivanje i smanjivanje požara u dimnjacima. U obzir dolaze tvrtke koje su u mogućnosti provesti istraživanje u sklopu ugovora o istraživanju, ili razviti sustav metodološke i tehnološke primjene za novi sustav kroz ugovor o tehničkoj suradnji.

 

Traži se tehnologija za izradu savitljivih ekrana u dizajnu interijera i za oglašavanje na izložbama

Njemačka tiskara, specijalizirana za izradu promotivnih banera za izložbe i dizajn interijera, u potrazi je za proizvođačem savitljivih ekrana (npr., folija za ekrane) kako bi zajedno istražili tehnologiju i razvili načine primjene. U obzir dolazi komercijalni ugovor s tehničkom podrškom.

X
Secured By miniOrange